Maldivi Exclusive - SUN ISLAND 5* Resort

Maldivi Exclusive - SUN ISLAND 5* Resort

cijena od
4.180
BAM ,00
sada od
3.480
BAM ,00
trajanje
10 dana
Prijavi se Upit
Upit

Ovog ljeta osvajamo novi otok na Maldivima! Najnoviji Jungle program – Maldivi Exclusive!!! S ograničenim brojem polazaka SAMO ovog ljeta! Idemo u najveći i najpoznatiji resort otok sa 5 zvjezdica – Villa Park Sun Island!!

Resort Park Villa Sun Island nalazi se na otoku Nalaguraidhoo i najveći je resort otok na Maldivima! Otok je dug oko 1600 metara, širok oko 440 metara i možete ga istražiti pješke ili biciklom. Prava hedonistička priča! Otok je velik, tako da u svakom trenutku možete pronaći plažu gdje ćete biti potpuno sami! 

Tirkizna laguna koja okružuje otok dom je najšarenijih ribica i korala! Prava podvodna razglednica! Južna strana otoka okružena je plitkim grebenom koji je idealan za ronjenje i za sve koji žele otkriti magiju podvodnog svijeta, postoji škola ronjenja gdje možete unajmiti opremu za ronjenje.

Resort raspolaže s doslovno svim sadržajima za nezaboravan doživljaj – 5 restorana za najromantičnije večeri, 6 barova ili kafića, spa i fitness centar, centar za animaciju djece, centar za ronjenje, tree-top adventure park i što li još ne? Naši dani su ispunjeni uživanjem na najljepšoj plaži na cijelom svijetu, masažama, romantičnim večerama, koktelima i druženjem s našim timom! Imamo na raspolaganju različite vrste soba od poznatih kućica na vodi do privatnih vila na plaži!! Odaberite smještaj koji vam najviše odgovara i polijećemo!!! Vrijeme je za potpuno uživanje!!! Spremni? Idemo!!!!

Želite na Maldive putovati sa cijelom porodicom?

Super!! Ovo je Kids-friendly putovanje s odličnim cijenama za djecu!

Cijena za djecu od 0-2 godine iznosi 600 KM (bez obzira na vilu koju odaberete)

Cijena za djecu od 2-12 godina iznosi 2380 KM (bez obzira na vilu koju odaberete)


Ruta
Sarajevo
Istanbul
Male
Nalaguraidhoo
Male
Istanbul
Sarajevo

Prijevoz
Avion, Brod, Lokalni transfer
Smještaj
Hotel
Organizator
Jungle Travel d.o.o. Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Grupna putovanja
Daleke destinacije, Ljetovanja
Destinacije
Maldivi
Kod putovanja
MV199
Zahtjevnost
Pogodno za djecu
Da
Veličina grupe
Min 10 , Max 10 ,

Plan i program

Okupljanje na međunarodnom aerodromu u Sarajevu dva sata prije leta. Priče o egzotičnom krajevima i smješkanje dok čekate na let. Idete na istok u susret Indijskom okeanu. Let iz Sarajeva za Istanbul u večernjim satima. Dolazak u Istanbul i zatim konekcija na let za Male. 

Prevoz

 • Avionska karta sa svim taksama na relaciji Sarajevo - Istanbul - Male, u ekonomskoj klasi sa presjedanjem

Mjesto

 • Sarajevo
 • Istanbul

Nakon slijetanja na aerodrom Male trebate se uputiti do šaltera Vila Park Sun Island Resorta gdje ćete dobiti upute za transfer do Mamigili. Ovisno o vremenu slijetanja u Male, vrijeme čekanja na lokalni let može biti od 2 do 4 sata (od Malea do Mamigilija ima ukupno 4 leta dnevno). Tokom čekanja možete uživati ​​na jednom od najjedinstvenijih aerodroma na cijelom svijetu koji je otvoren sa svih strana, popiti kafu, sjesti na jednu od terasa sa najljepšim pogledom na Indijski okean i pustiti vrijeme da leti. Do Mamigilija putujemo domaćim/lokalnim letom koji traje oko 30 minuta, a zatim gliserom još 10 minuta do našeg ostrva - resorta  Villa Park Sun Island gdje će nas dočekati piće dobrodošlice i smjestiti u savršeno dvorište predvorja do prijave u odabrani smještaj. Smještamo se i počinjemo istraživati ​​ovaj raj!

Prevoz

 • Lokalni let sa aerodroma Malé za Mamigili
 • Transfer gliserom od aerodroma do smeštaja

Smještaj

Villa Park Sun Island Resort 1 noć

Mjesto

 • Male
 • Nalaguraidhoo

Hrana

 • Puni pansion × 1

Dani rezervisani za potpuno uživanje na ovom egzotičnom otoku! Šetamo po bijeloj pješčanoj plaži, čitamo knjigu, pijemo koktel i uživamo u tropskom raju! Potpuno se opuštamo i punimo baterije. Odmaralište koje ima bukvalno sve -- pa kada poželimo idemo na masažu u prelijepi spa centar, ili se vratimo u djetinjstvo i uživamo u vodenom parku, posjećujemo jedinstveni park na krošnjama drveća ili igramo bilijar, tenis ili odbojku! ! Resort također ima 6 barova ili kafića i 5 restorana za najromantičnije večere na cijelom svijetu! Ovi dani su posvećeni nama i uživanju!!

Smještaj

Villa Park Sun Island Resort 6 noći

Mjesto

 • Nalaguraidhoo

Hrana

 • Puni pansion × 6

Nakon doručka, odjava iz naših soba. Imamo slobodnog vremena da uživamo na plaži i oprostimo se od ostrva! Popijemo još jedno piće i imamo transfer gliserom do aerodroma Mamigili. Lokalni let za Male. Let od Malea do Sarajeva, sa presjedanjem u Istanbulu.

Prevoz

 • Transfer gliserom od smještaja do aerodroma
 • Lokalni let iz Mimigilija za Male

Mjesto

 • Nalaguraidhoo
 • Male

Dolazak u Istanbul u jutarnjim satima po lokalnom vremenu. Konekcija na let i let za Sarajevo. Dolazak u Sarajevo u jutarnjim satima. Kraj putovanja.

Prevoz

 • Avionska karta sa svim taksama na relaciji Male - Istanbul - Sarajevo, u ekonomskoj klasi sa presjedanjem

Mjesto

 • Istanbul
 • Sarajevo

Polasci i cijene

Za više informacija o polasku poput cijena, popusta, uslova plaćanja, molimo Vas kliknite na polje s polaskom ispod
Učitavanje…
Učitavanje…
Učitavanje…
Učitavanje…
Učitavanje…
Učitavanje…
Učitavanje…
Učitavanje…
Učitavanje…
Učitavanje…
Učitavanje…
Učitavanje…
Učitavanje…

Uslovi plaćanja: Cijene aranžmana objavljene na web stranici izražene su sa uračunatim popustom i vrijede za plaćanje gotovinom u poslovnici ili uplatu na transakcijski račun agencije.

Prilikom prijavljivanja plaća se avans u iznosu od 1.400 KM, a ostatak sume plaća se u agenciji ili putem banke najkasnije 40 dana pred put. 

Nudimo vam mogućnost plaćanja NA RATE karticama UniCredit banke. Mogućnost odabira plaćanja od 2 do 24 rate. 

Za kartično plaćanje primjenjuju se regularne cijene aranžmana, bez mogućnosti ostvarivanja popusta za gotovinsko plaćanje i vrijedi za sva putovanja ukoliko putnik aranžman plaća u poslovnici karticom -  jednokratno ili shopping karticom na rate.

Prijavljivanje: Preporučujemo ranije prijave jer je broj mesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost od štampanja avio karata sa pogrešnim imenom. Prijava je validna jedino uz uplatu avansa. Dokumenta za vize potrebno je dostaviti najkasnije mesec dana pred put. Ukoliko putnici ne dostave dokumenta za vize u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje. Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su da kopiju vize dostave do 15 dana pred put.

Šta je uključeno

Smještaj

Villa Park Sun Island Resort Primjer 7 noći

Prevoz

 • Avionska karta sa svim taksama na relaciji Sarajevo - Istanbul - Male, u ekonomskoj klasi sa presjedanjem
 • Lokalni let sa aerodroma Malé za Mamigili
 • Transfer gliserom od aerodroma do smeštaja
 • Transfer gliserom od smještaja do aerodroma
 • Lokalni let iz Mimigilija za Male
 • Avionska karta sa svim taksama na relaciji Male - Istanbul - Sarajevo, u ekonomskoj klasi sa presjedanjem

Hrana

7 × Puni pansion

Ostalo

 • Kompletnu organizaciju putovanja

Nije uključeno u cijenu

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Individualne troškove nastale za vrijeme trajanja aranžmana
 • Obavezna doplata za zeleni porez. Naknada koja se plaća pri doplati za aranžman u našoj kancelariji. Iznosi 42 € (6 € po danu po osobi).
 • Opciona doplata od 500 KM za ALL-INCLUSIVE koji obuhvata puni pansion + neograničena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, popusti u restoranima i spa centru, oprema za ronjenje i jedan izlet gratis!

Video

Smještaj

Villa Park Sun Island Resort

Villa Park Sun Island Resort
Kliknite na sliku da biste otvorili galeriju
Ovo je primjer smještaja koji možete očekivati. Stvaran smještaj može biti drugačiji, ali sličan u onome što nudi.

Villa Park Sun Island je resort s 5* (po lokalnoj kategorizaciji) na Maldivima -- dom najfascinantnijih i najegzotičnijih plaža na svijetu! Smještamo se na najvećem resort-otoku ove rajskoje države! Resort koji  na raspolaganju ima bukvalno sve -- vodeni park, fitness centar, spa, avanturistički park na drveću, bilijar, tenis, zabavni park za djecu, vodeni sportovi, radionice o vrtlarstvu i što sve ne! Villa Park također ima 6 različitih restorana koji služe hranu iz cijelog svijeta (japanska, italijanska, američka...), kao i 6 različitih barova (koktel bar, vinski bar, garden bar itd.)

 

A sve što vam je preostalo je da izaberete vašu sobu iz snova:

Sun Villa

Vila koja se nalazi u tropskom vrtu, sa kadom i tušem na otvorenom, ove vile raspolažu sa jednom spavaćom sobom i savršene su za parove i porodice. Okružene su slikovitim zelenilom i nalaze se blizu restorana u Villa Parku. Sun Villa's na raspolaganju ima sve što vam je potrebno za odmor iz snova! Sve vile raspolažu sa fenom, sefom, peškirima, minibarom, i klima uređajem.

Veličina vile: 46m2

 

Beach Villa

Vila na samoj plaži, koja je potpuno opremljena za sve što vam je potrebno za nezaboravno putovanje na Maldive. Vila raspolaže sa jednom spavaćom sobom sa jednim duplim krevetom i pomoćnim krevetom! Vile raspolažu sa privatnim ležaljkama i terasom koje su na samo nekoliko metara od tirkiznog Indijskog okeana! Sve vile raspolažu sa fenom, sefom, peškirima, minibarom, i klima uređajem.

Veličina vile: 35m2

 

Water Villa

Definitivno smještaj koji zamišljamo kada pomislimo na resort na Maldivima. Smještamo se u poznatim kućicama na vodi. Sve vile raspolažu sa velikom terasom sa dvije ležaljke, sopstvenim stepenicama koje vode do prekrasnog indijskog okeana! Sve vile raspolažu sa fenom, sefom, peškirima, minibarom, i klima uređajem.

Veličina vile: 73m2

Web stranica https://villaresorts.com/villa-park/

Adresa Nalaguraidhoo
Maldives

Ostali polasci za Maldivi

Korisne informacije

Ovdje ćete naći korisne informacije o destinaciji, kao i neke savjete za ovo putovanje.

Važne napomene

Molimo Vas pročitajte pažljivo ove napomene. Smatramo vrlo važnim da naši putnici budu dobro informirani, što omogućuje manje nesporazuma tijekom putovanja te ugodno iskustvo.

Opšte napomene:

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL d.o.o Sarajevo sa licencom 07-02-22-9594/19.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik provjeri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 mjeseci) od dana povratka u zemlju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu uslijed vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvidjeti, u vrijeme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i OPĆIM USLOVIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a.
 • Putnici su dužni da dva dana pred put provjere tačno vrijeme i mjesto polaska grupe.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mjestima, i ne smiju ih napuštati na mjestima koja nisu predviđena za pauze (granice, check point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posljedice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, bit će odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povrat novca.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obavještava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana prije datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana prije datuma polaska za evropska putovanja.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine aviokarata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
 • Cijene low cost aranžmana podložne su promjenama i po uplati avansa se provjeravaju tarife i putniku se potvrđuje cijena aranžmana.
 • Agencija ne snosi odgovornost usljed promjena aviokonekcija od strane aviokompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promjeni i isključivo zavise od aviokompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smještaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smještajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promijeni dio plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbijedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smještaj/drugačija noćenja u smještajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu saglasnost roditelja.
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi ovjere računa i povrata poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu.
 • Za ovaj aranžman primjenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA uskladjeni sa UTABIH standardom.

Napomene u vezi sa smještajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smještajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumijevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
 • U smještajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smještajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim satima (14h ili 15h), a check-out je posljednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smještajnih objekata su informativnog karaktera.
 • Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smještajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smještajnog objekta i sam snosi odgovornost usljed sankcionisanja od strane osoblja smještajnog objekta.
 • U nekim smještajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smještajni kapaciteti vrše smještaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smještaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smještaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio putovanja.
 • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavijesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmjene, promjene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se prije uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.

Napomene u vezi sa vizama:

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtjevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mjesec dana prije putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbijede vize za putovanje.
 • Putnici koji ne posjeduju nove biometrijske pasoše BiH dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbijede vize za putovanje.
 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlaštena da utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.