Individualna putovanja

Individualna putovanja

Mogućnosti za individualna bračna putovanja su neograničena, što je idealna polazna osnova da vaša mašta i želje dodju do izražaja.

Zahvaljujući individualnom pristupu svakom putniku, sve vaše želje mogu postati doživljaj koji ćete zauvijek pamtiti. Možete nam se priključiti na nekom od datuma koje smo mi izdvojili, ili izabrati vid putovanja gdje Vi birate svaki detalj – od datuma, dužine boravka, preko smještaja i vrste usluge, do svih drugih zahtjeva od posebnog interesa, a mi pravimo aranžman u skladu sa Vašim bužetom.

Samostalno upravljate i raspolažete vremenom, a dostupne su vam sve destinacije svijeta poput Maldiva, Zanzibara, Mauricijusa, Jamajke, Dominikane, Sejšela i drugih. Bez obzira da li želite dinamično putovanje i avanturu, opuštajući odmor na egzotičnoj plaži, ili možda po malo i od jednog i od drugog, tu smo da izađemo u susret svim vašim željama. Slušajući vaše zahtjeve i želje, organizujemo cjelokupno putovanje, vodeći pri tom računa i o planiranom budžetu i o odnosu cijene i kvaliteta.

Na vama je da zamislite, na našem Jungle Travel timu da to realizuje!

Putovanja