Evropa

Evropa

Europa, drugi najmanji kontinent na svijetu, predstavlja raj za turiste. Čini se da je najteži izbor koju prvo zemlju posjetiti - jer stari kontinent krije mnoštvo nesvakidašnje lijepih destinacija.
Mediteran privlači na brojne plaže u Grčkoj, Italiji, Španiji i Francuskoj. Iste zemlje su i asocijacija za čuvenu hranu – sladoled, pizza, vina, giros, šunke, ukusne poslastice… Ali i čuvene turističke simbole – Ajfelov toranj, Partenon, Coloseum, Sagrada Familija i mnogi drugi.
Srednja Europa pak oduševljava ljubitelje historije, a ostrvska kultura Velike Britanije kultura oživljava scene o kojima čitamo u knjigama i koje gledamo u filmovima.
Umjetnici sa ovog kontinenta ostavili su dubok pečat u historiji svijeta - Leonardo Da Vici, Klimt, Van Gog, Gaudi, Rembrant i mnogi drugi. Njihovo stvaralaštvo čuva se u slavnim europskim muzejima ili pak krasi ulice brojnih europskih gradova.
Europski duh je uvijek urban - tome najviše svjedoče Amsterdam i Berlin.
Najbolji provod i doživljaj novih destinacija je gotovo neizbježan na već već tradicionalnim putovanjima na kampovanje za Prvi maj, zatim Transilvanija za noć vještica, ljetna proputovanja i naravno najbolji doček Nove godine širom kontinenta.
Izbor gdje ćete poći sa nama u Europi je zaista nije lak – ali gdje god da se odlučite poći možete biti ubjeđeni da nećete pogriješiti. Jer sa Jungle tribe su najautentičnija i najbolja europska putovanja!

Putovanja

Destinacije