Uslovi korišćenja

OPREZ: UPOTREBOM OVE INTERNET-STRANICE potvrđujete da ste pročitali, RAZUMJELI I PRIHVATILI OVE USLOVE KORIŠTENJA (u daljem tekstu "USLOVI") i slažete se da ste OBAVEZNI ih poštovati, KAO I SVE DRUGE odgovarajuće zakone i PROPISE. UKOLIKO NE PRIHVATATE OVE USLOVE, NEMOJTE KORISTITI OVU INTERNET-STRANICU.

Jungle Travel d.o.o. Sarajevo može izmijeniti ove Uslove u bilo kojem trenutku izmjenama u ovom tekstu. Trebalo bi posjetiti našu stranicu s vremena na vrijeme kako bi provjerili ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopćenjima istaknutim na drugim stranicama ove stranice.

Upotreba internet sajta

Cijeli materijal na ovoj internet-stranici (u daljem tekstu "Stranica") zaštićen je autorskim pravima i svaka neovlaštena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o pečatima ili drugih zakona iz područja intelektualnog vlasništva. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mjestu na ovoj stranici, cijeli sadržaj možete pregledati, kopirati, printati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete mijenjati sadržaj ove stranice ni na koji način, niti ga reproducirati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, cijeli softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korištenje preko ove stranice koji posjeduje vlastite uslove korištenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, Vaša dozvola za upotrebu stranice će biti povučena i bit ćete obavezni odmah uništiti sve sadržaje koje ste preuzeli ili ispisali. Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovdje ili na nekoj drugoj stranici ovog portala, ništa ovdje sadržano, bilo izričito, prešutno, odricanjem ili na drugi način, ne daje Vam pravo koristiti bilo koji dio intelektualnog vlasništva koji ste pronašli na web-stranici.

Informacije

Svi materijali, povratne informacije ili informacije druge vrste koje dostavite ovoj Stranici ili Agenciji povodom ove stranice ("Informacije") neće biti smatrani za povjerljive ili vlasničke. Jungle Travel d.o.o. Sarajevo će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na Stranici ili u vezi s njom. Jungle Travel d.o.o. Sarajevo nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je koristiti ih bez ograničenja za bilo koje svrhe (kao što je upotreba, reprodukcija, modifikacija, objavljivanje, (re)distribucija, javno prikazivanje itd.) i bez navođenja izvora.
Zabranjeno je postavljati ili prenositi na Stranicu ili s nje bilo kakve protuzakonite, prijeteće, klevetničke, ponižavajuće, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

Privatnost

Jungle Travel d.o.o. Sarajevo zadržava pravo prikupljati određene lične podatke prilikom pretraživanja nekih internet-stranica ove Stranice da bi ispunio Vaše zahtjeve ili potrebe. Svako prikupljanje takvih informacija na ovim stranicama bit će provedeno u skladu sa politikom privatnosti, kao i važećim propisima o zaštiti podataka o osobi.

Linkovi ka drugim sajtovima

Linkovi sadržani na Stranici koji vode na nezavisne stranice su prikazani isključivo zbog pogodnosti za Vas. Jungle Travel d.o.o. Sarajevo nije pregledao sadržaj ovih stranica, ne kontrolira ih i nije odgovoran za bilo koju od ovih stranica ili njene sadržaje. Stoga, Jungle Travel d.o.o. Sarajevo nije njihov predstavnik, ne pruža nikakvu garanciju i ne prihvata obaveze u vezi s ovim stranicama ili bilo kojim informacijama, softverom ili drugim proizvodima koji se tamo mogu naći, ili sa rezultatima koji su posljedica njihove upotrebe. Ukoliko odlučite pristupiti nekoj od stranica na koje vode linkovi sa naše Stranice, činite to na vlastitu odgovornost.

Ograničenje garancija

INFORMACIJE, PROIZVODI, MATERIJALI I / ILI USLUGE ("SADRŽAJ") PRIKAZAN NA OVOJ STRANICI JE PRIKAZAN "KAO TAKAV" BEZ IKAKVIH GARANCIJA BILO KOJE VRSTE. Jungle Travel d.o.o. Sarajevo SE IZRIČITO OGRANIČAVA DO MAKSIMALNOG STUPNJA ODREĐENOG ZAKONOM, OD BILO KAKVE DIREKTNE, INDIREKTNE STATUTARNE ILI BILO KOJE DRUGE GARANCIJE ILI ZASTUPANJA, UKLJUČUJUĆI GARANCIJU TRŽIŠNE ISPLATIVOSTI, POGODNOSTI ZA ODREĐENU SVRHU ILI POŠTIVANJA INTELEKTUALNIH PRAVA. SADRŽAJ ČINE ISKLJUČIVO INFORMACIJE OPĆE PRIRODE, KOJE NISU NAMIJENJENE ZA RJEŠAVANJE SPECIFIČNIH SITUACIJA ILI ZA NEKU POSEBNU OSOBU ILI ENTITET, I KOJE NE PREDSTAVLJAJU PROFESIONALNI SAVJET. 
U MAKSIMALNOM RAZMJERU KOJI ZAKON DOZVOLJAVA, Jungle Travel d.o.o. Sarajevo NE GARANTUJE TAČNOST, PRIMJENJIVOST, POUZDANOST I KOMPLETNOST SADRŽAJA NA OVOJ STRANICI, KAO NI GARANCIJU NEPREKIDNOG RADA, PRAVOVREMENOSTI, SIGURNOSTI ILI ODSUSTVO POGREŠAKA. Jungle Travel d.o.o. Sarajevo MOŽE PROMIJENITI SADRŽAJ OVE STRANICE ILI PROIZVODE I CIJENE NAVEDENE NA STRANICI U BILO KOJE VRIJEME I BEZ PRETHODNOG UPOZORENJA. SADRŽAJ NA OVOJ STRANICI MOŽE BITI ZASTARJELI, A Jungle Travel d.o.o. Sarajevo SE NE OBAVEZUJE DA GA AŽURIRA. SADRŽAJ OBJAVLJEN NA OVOJ STRANICI MOŽE SE ODNOSITI NA PROIZVODE, PROGRAME ILI USLUGE KOJI NISU DOSTUPNI U VAŠOJ ZEMLJI. KONSULTUJTE SE SA Jungle Travel d.o.o. Sarajevo UPOSLENICIMA O PROIZVODIMA, PROGRAMOM ILI USLUGAMA KOJE SU VAM NA RASPOLAGANJU.

Ograničenje odgovornosti

U MAKSIMALNOM RAZMJERU DOZVOLJENOM ZAKONOM, Jungle Travel d.o.o. Sarajevo, NJEGOVI PRODAVAČI I TREĆE OSOBE SPOMENUTE NA OVOJ STRANICI NI U KOJEM SLUČAJU NEĆE BITI ODGOVORNI ZA BILO KAKVU ŠTETU (UKLJUČUJUĆI, ALI NE I ISKLJUČIVO, DIREKTNU, INDIREKTNU, SLUČAJNU, POSLJEDIČNU, POSEBNU ŠTETU ILI TAKVU KOJA NASTAJE USLJED GUBITKA PROFITA, GUBITKA PODATAKA ILI PREKIDA POSLOVNOG PROCESA) KOJA NASTAJE KAO POSLJEDICA UPOTREBE, ODLAGANJA ILI NEMOGUĆNOSTI UPOTREBE, ILI REZULTATA UPOTREBE OVE STRANICE, STRANICA NA KOJE VODE LINKOVI S OVE STRANICE ILI SADRŽAJA OBJAVLJENOG OVDJE ILI NA DRUGIM SPOMENUTIM STRANICAMA, BEZ OBZIRA DA LI JE ZASNOVANA NA GARANCIJI, UGOVORU ILI DRUGOM PRAVNOM SREDSTVU ILI DA LI JE KLIJENT BIO UPOZNAT SA MOGUĆNOSTI TAKVIH ŠTETA. UKOLIKO VAŠA UPOTREBA MATERIJALA, INFORMACIJA ILI USLUGA S OVE STRANICE REZULTIRA POTREBOM ZA SERVISIRANJEM ILI POPRAVKOM OPREME ILI PODATAKA, VI STE ODGOVORNI ZA NASTALE TROŠKOVE.

Registrovani zaštitni znaci

Svi nazivi, logotipi, znakovi, zaštitni znaci ili oznake usluga koji se pojavljuju na ovoj web-stranici su registrovani zaštitni znaci svojih kompanija u okviru Jungle Travel d.o.o. Sarajevo ili drugih vlasnika. Ne možete koristiti nazive, logotipe, pečate, zaštitne znakove ili oznake usluga bez prethodne pismene saglasnosti njihovog punopravnog vlasnika.