Francuska putovanja

Krenite koracima milionima turista koje je vukla magija Francuske (France) - u čuveni Pariz (Paris) i njegov Louvre, pak i Ajfelova kula (Eiffel Tower), Trijumfalna kapija (Arc de Triomphe), ili možda mondenska Azurna obala (Côte d'Azur) ili neki potpuno nekomercijalni dijelovi Francuske. 

Gdje god pošli sačekat će vas najbolje vino koje se ispija u ritmu Art de Vivre - užitku u svakodnevnim ritualima. To ne mora biti samo vino, Art de Viviere uočava se i u ispijanju kafe uz kroasan u nekom pariskom ušuškanom kafeu uz posmatranje elegantnih stanovnika Francuske. 

Kulturna scena od muzeja, galerija, ateljea pa sve do kabarea je raznolika i zadovoljit će ukus i najizbirljvijih. 

Takođe, gastronomija je posebno iskustvo putovanja u Francusku. U koji god njen kutak zašli bit će tu najljepše francuske poslastice i čak 400 vrsta vrhunskih sireva. Pravi povod za uživanje u ritualu hrane, koji ima posebno mjesto u francuskoj kulturi. Ne zaboravite da dobru hranu "zalijete" sa nekim šampanjcem ili čak možda i konjakom. 

Dovoljno je razloga da se odlučite da vas odvedemo na putovanje u romantični Pariz, neotkriveni Lion, bajkoviti Colmar  i Strasbourg ili na obalu do Azurne obale ili u upoznavanje Korzike (Corsica).