Francuska putovanja

Krenite koracima milionima turista koje je vukla magija Francuske - u čuveni Pariz i njegov Luvr, pak i Ajfelova kula, Trijumfalna kapija, ili možda mondenska Azurna obala ili neki potpuno nekomercijalni dijelovi Francuske. 
Gdje god pošli sačekat će vas najbolje vino koje se ispija u ritmu Art de Vivre - užitku u svakodnevnim ritualima. To ne mora biti samo vino, Art de Viviere uočava se i u ispijanju kafe uz kroasan u nekom pariškom ušuškanom kafeu uz posmatranje elegantnih Francuza.  
Kulturna scena od muzeja, galerija, ateljea pa sve do kabarea je raznolika i zadovoljiće ukus i najizbirljvijih.  
Takođe, gastronomija je posebno iskustvo putovanja u Francusku. U koji god njen kutak zašli bit će tu najljepše francuske poslastice i čak 400 vrsta vrhunskih sireva. Pravi povod za uživanje u ritualu hrane, koji ima posebno mjesto u francuskoj kulturi. Ne zaboravite da dobru hranu "zalijete" sa nekim šampanjcem ili čak možda i konjakom.  
Dovoljno je razloga da se odlučite da vas odvedemo na putovanje u romantični Pariz, neotkriveni Lion, bajkoviti Kolmar i Strazbur ili na obalu do Azurne obale ili u upoznavanje Korzike. 

Polasci

Putovanja