Jungle Kids putovanja

Putnik u nama ne nestaje bez obzira što se životne okolnosti mijenjaju i što u jednom trenutku našeg života postanemo bogatiji sa našom djecom. Tada se planovi menjaju i trudimo se da naša porodična putovanja i vrijeme pojednostavimo i otputujemo što bliže.

Inspirisani roditeljima i njihovom djecom koju smo sretali na našim putovanjima po svijetu, razvili smo drugačiji stil porodičnog putovanja, onaj koji daje prednost stvarnim životnim iskustvima I slobodnom upoznavanju svijeta. Dozvolite nam da vama i vašoj djeci predstavimo svijet i da vas povedemo na druga divna mjesta naše planete. Pokažite svojoj djeci kako drugi narodi žive i pođite sa nama na daleke destinacije koje su pogodne za djecu, gdje će poslije svakodnevnih avantura moći da se odmore u prilagođenom smještaju. Uživajte u njihovim osmijesima dok se voze tuk-tukom po ulicama Bangkoka, njihovoj sreći dok plivaju sa delfinima na Zanzibaru, uzbuđenju dok kupaju slonove na Šri Lanki, a uz sve to se osvježite egzotičnim voćem iz Vijetnama, odigrajte salsu sa lokalcima na Kubi i naučite drevne igre Maja u Meksiku, uz neprekidnu igru po predivnim plažama svijeta! Sve to uz znanje i iskustvo naših pripadnika nasmijanog plemena, koji će vam na najbolji mogući način približiti kulturu zemlje u kojoj ste. A sva dobra daleka putovanja su još bolja u društvu. Steknite nove prijatelje sa vaših egzotičnih putovanja sa djecom i razmijenite novostečena znanja i iskustva!

Mi vjerujemo da nam putovanja sa djecom daju šansu da rastemo i učimo kao porodica, da nas zbližavaju, da djeci daju odlično obrazovanje i pogled na svijet kao globalnu zajednicu. Kome trebaju zatvorene igraonice, kada imamo čitav svijet za igru?

Vaša djeca imaju jedno djetinjstvo – učinimo ga nezaboravnim!