Ibiza

Ibiza

Ljeto na Ibizi 2019! 

Ostrvo najboljeg provoda na svijetu!

9 dana - avion, takse, transferi, smještaj --> 1780 KM!

Period putovanja: 20.08.-28.08.2019. godine

Ibiza je treće po veličini ostrvo Balearskog arhipelaga, pripada Španiji, glavni i najveći grad je Izica. Jako brzo je postalo jedno od najživopisnijih i najposjećenijih evropskih ljetovališta. Istorija Ibize je bogata mističnim legendama i pričama duhovima i gusarima. Prijestolnica je poznata po ludom noćnom životu, što privlači veliki broj mladih turista iz cijelog svijeta. Ostrvo obiluje prelijepim pješčanim plažama, skrivenim pećinama, liticama, a pejzaž upotpunjuju bijele kućice. U unutrašnjosti takođe postoji mnogo zanimljivih gradova, koje ćemo obići, a usput ćete vidjeti zasade maslina .

Grad Ibizu su osnovali Kartaginjani 654. godine prije nove ere, što ga čini jednim od najstarijih gradova u Evropi. Kasnije su je Rimljani koristili kao luku, zatim Arapi i na kraju Katalonci, koji nisu mnogo marili za grad, otuda su grad i ostvro i bili prepušteni piratima. Danas je grad Ibiza sinonim za odličan provod i žurke, pa je svake godine posete mnogobrojni turisti iz cijelog svijeta samo da bi partijali i uživali u zvucima elektronske muzike koju miksaju najbolji svjetski DJ-evi. Pored žurki, grad ima mnogo lijepih trgova, uličica, suvenirnica, restorana, kao i tvrđavu koja se nalazi na brdu iznad grada.

Nekada malo ribarsko mjesto, San Antonio je danas vrhunska destinacija za ljetovanje. Smješten je u jednoj od najvećih i najljepših prirodnih luka Evrope. Dok šetate promenadom, sa jedne strane ćete uživati u zvuku mora, a sa druge u hladu koje pravi drvored palmi. Ovdje ćete uživati u najljepšim zalascima sunca, obaveznu uz koktel u nekom od kafića i barova uz plažu. San Antonio je poznat i kao destinacija sa najviše opcija za sport i razonodu na vodi (vožnja jet ski-ja, paraglajding, razni vodeni parkovi...). Naveče se pretvara u party mjesto, sa brojnim barovima na plaži ali i u centralnom dijelu grada, za sve ljubitelje provoda i muzike.

Na Ibizi postoje brojne prelijepe plaže u kojima možemo uživati, kao što su Es Kavalent - nudistička plaža, Las Salinas - koja je svoje ime dobila po brojnim slanim jezerima koja se nalaze okolo, Kala Hondal i druge. Pored plaža obilazit ćemo i male gradove u unutrašnjosti ostrva. Santa Eaularia je mjestašce koje se nalazi na istočnoj strani ostrva, sinonim je za gastronomsko uživanje. Posjetit ćemo i Portinad, najsjevernije mjesto ostrva, gdje se nalazi i najveći svjetionik na Balearskim ostrvima. Na kraju dana prošetat ćemo San Migelom i njegovom lukom Puerto de San Migel, uživamo u ribljim specijalitetima, zalasku sunca, a zavirit ćemo i u jednu od pećina koja je služila kao skrovište za pirate.

Pođite sa nama na putovanje na Ibizu uživajte u moru, plažama, zalascima sunca, koktelima, žurkama, muzici i svemu što nađete na ovom tropskom raju.

Prijave i informacije:

JUNGLE TRAVEL BIH

ul. Branilaca Sarajeva, br. 20/2,

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Telefon:  +38733552552

                 +38733552550

                 +38761629558

Email: info.junglebih@gmail.com

Radno vrijeme: Radnim danima 10:00-18:00h i subotom 11:00-14:00h

1. dan (20.08.2019.): Sastanak na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu dva sata prije leta. Let za Ibizu u 10:15 sa presjedanjem u Atini.

2. dan (21.08.2019.): Slijećemo na Ibizu u 00:55. Transfer do smještaja. San Antonio se smjestio u jednoj od najvećih i najljepših prirodnih luka Evrope. Nekada ribarsko mjesto, a danas sinonim za vrhusnku destinaciju za ljetovanje. Pun lijepih plaža, mjesta za posmatranje zalaska sunca, kao i kafića i barova u kojima se služe najbolji kokteli. Šetamo promenadom okruženi palmama, uživamo u zalasku sunca iz kafića Cafe del Mar, mesta rođenja chillout muzike. Noćenje.

3. dan (22.08.2019.): Fakultativni obilazak unutrašnjosti ostrva, hipi sela i marketi. Mjesto Santa Gertrudis nalazi se tačno na sredini ostrva i prepuno je zanimljivih kafića, galerija i suvenirnica. Santa Eaularia je mjestašce koje se nalazi na istočnoj strani ostrva, sinonim je za gastronomsko uživanje. Posjetit ćemo i Portinad, najsjevernije mjesto ostrva, gdje se nalazi i najveći svjetionik na Balearskim ostrvima. Na kraju dana prošetat ćemo San Migelom i njegovom lukom Puerto de San Migel, uživamo u ribljim specijalitetima, zalasku sunca, a zavirit ćemo i u jednu od pećina koja je služila kao skrovište za pirate. Povratak u smještaj. Noćenje.

4. dan (23.08.2019.): Danas odlazimo na fakultativni izlet u južni dio ostrva. Uživat ćemo na plaži Ses Salines, jednoj od najpoznatijih i najljepših plaža ostrva. Ime je dobila po slanim jezerima koja se nalaze u okolini. Dugu i široku plažu zapljuskuje kristalno čista voda, a sa druge strane je oivičena borovom šumom. Chill i uživanje. Povratak u smještaj. Noćenje.

5. dan (24.08.2019.): Poludnevni fakultativni izlet u glavi grad ostrva, Ibizu. Grad je prepun lijepih malih trgova, barova, kafića, suvenirnica, restorana... Iznad grada nalaze se stari grad i tvrđava, za čije istraživanje će nam biti potrebna udobna obuća. Eivisa, kako je zovu Katalonci, je takođe poznata po noćnom životu i najboljim žurkama na ostrvu.  Noćenje.

6. dan (25.08.2019.): Slobodan dan za uživanje na plaži, u koktelima i žurkama. Možete otići na neko od krstarenja ili do ostrva Formentera. Noćenje.

7. dan (26.08.2019.): Slobodan dan za uživanje na plaži, u koktelima i žurkama. Možete otići na adrenalinsku vožnju kvadovima. Noćenje.

8. dan (27.08.2019.): Napuštanje smještaja. Koristimo vrijeme za uživanje u suncu i moru. Transfer do aerodroma.

9. dan (28.08.2019.): Let za Beograd u 01:45, sa presjedanjem u Atini. Dolazak u Beograd u 15:50. Kraj putovanja! 

Polazak: 20.08.2019. godine

*U rijetkim slučajevima moguće je pomjeranje datuma (dan-dva) u odnosu na planirane polaske. Nakon potvrđivanja grupe, potvrđuje se i datum polaska i povratka.

Cijena aranžmana:

Termin ►

      20.08.2019.

First minute cijena

1780 KM

Regularna cijena

1980 KM


 

 

 

*First minute cijena važi za prijave do 3 mjeseca pred put, nakon toga važi regularna cijena!

Uslovi plaćanja:

Prilikom prijavljivanja plaća se 400 KM, a ostatak sume plaća se u agenciji, u konvertibilnim markama, a najkasnije 6 sedmica pred put. 

Prijavljivanje:

Preporučujemo ranije prijave jer je broj mjesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost od štampanja avio karata sa pogrešnim imenom. Prijava je validna jedino uz uplatu avansa. Dokumenta za vize potrebno je dostaviti najkasnije mjesec dana pred put. Ukoliko putnici ne dostave dokumenta za vize u navedenom roku, dužni su da sami obezbijede vize za putovanje. Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su da kopiju vize dostave do 15 dana pred put.

 

Aranžman obuhvata:

 • Aviokartu na relaciji Beograd-Ibiza-Beograd sa svim taksama
 • Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom
 • Ručni prtljag 8,00 kg i čekirani prtljag 23,00 kg
 • 7 noćenja u hostelu u 1/2 krevetnim sobama
 • Kompletnu organizaciju putovanja

Aranžman NE obuhvata:

 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Turistička taksa 1,10 € po danu
 • Individualne troškove za vrijeme trajanja aranžmana

 

Napomene:
Opšte napomene:

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL sa licencom OTP 266/2010.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 mjeseci) od dana povratka u zemlju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu usljed vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvidjeti, u vrijeme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a.
 • Putnici su dužni da dva dana pred put provjere tačno vrijeme i mjesto polaska grupe.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mjestima, i ne smiju ih napuštati na mjestima koja nisu predviđena za pauze (granice, check point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posljedice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, bit će odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povrat novca.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obavještava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana prije datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana prije datuma polaska za evropska putovanja.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine aviokarata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
 • Cijene low cost aranžmana podložne su promjenama i po uplati avansa se provjeravaju tarife i putniku se potvrđuje cijena aranžmana.
 • Agencija ne snosi odgovornost usljed promjena aviokonekcija od strane aviokompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promjeni i isključivo zavise od aviokompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smještaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smještajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promijeni dio plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbijedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smještaj/drugačija noćenja u smještajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu saglasnost roditelja.
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi ovjere računa i povrata poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu. 
 • Za ovaj aranžman primjenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA uskladjeni sa UTABIH standardom.

Napomene u vezi sa smještajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smještajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumijevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
 • U smještajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smještajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim satima (14h ili 15h), a check-out je posljednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smještajnih objekata su informativnog karaktera.
 • Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smještajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smještajnog objekta i sam snosi odgovornost usljed sankcionisanja od strane osoblja smještajnog objekta.
 • U nekim smještajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smještajni kapaciteti vrše smještaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smještaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smještaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio putovanja.
 • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavijesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmjene, promjene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se prije uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.

Napomene u vezi sa vizama:

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtjevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mjesec dana prije putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbijede vize za putovanje.
 • Putnici koji ne posjeduju nove biometrijske pasoše BiH dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbijede vize za putovanje.
 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlaštena da utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.

 

Ibiza je ostrvo u Sredozemnom moru i važi za najbolju svjetsku destinaciju kada je noćni provod u pitanju. Vec godinama je ostrvo prepuno mladih ljudi, najbolji svjetski klubovi se nalaze baš tu, najbolji Dj-evi su rezidenti u klubovima. Pored ludog noćnog života, Ibiza je ostrvo koje ima prelijepu prirodu i prelijepe pješćane plaže. Mnogim svjetskim putnicima koji su bili na Ibizi, ona predstavlja pravi mali raj na zemlji.

San Antonio je turističko mjesto na Ibizi, smješteno u jednoj od najvećih i najljepših prirodnih luka Evrope. Najpoznatiji je po prelijepim zalascima sunca i žurkama poznatih DJ-eva. Dugačko šetalište uz more se nalazi između pješčane plaže i ulice prepune kafića i barova odakle možete uživati u zalascima sunca i koktelima. Takođe ovo je mjesto koje nudi široku paletu zabave na vodi i sortova na vodi.

OPIS SMJEŠTAJNIH OBJEKATA:

Hostel Adelino se nalazi oko 500m od glavne autobuske stanice u San Antoniju. Raspolaže 1/2 i 1/2+1 krevetnim sobama, sve sobe posjeduju TV, minibar i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Recepcija hostela radi 24h. Wi-Fi je besplatan. Hostel posjeduje otvoreni bazen i bar. Usluga je na bazi noćenja. http://www.hostaladelinoibiza.com/en/

Hostel Adelino se nalazi oko 500m od glavne autobuske stanice u San Antoniju. Raspolaže 1/2 i 1/2+1 krevetnim sobama, sve sobe posjeduju TV, minibar i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Recepcija hostela radi 24h. Wi-Fi je besplatan. Hostel posjeduje otvoreni bazen i bar. Usluga je na bazi noćenja. http://www.hostaladelinoibiza.com/en/