Azurna obala

Azurna obala

Ljetovanje na Azurnoj obali 2019!

9 dana - autobus + hotel u centru Toulona! --> 580 KM/680 KM!

Izleti u Nicu, Sen Trope, Marseille, ostrvo Porquerolles, najljepše plaže Francuske rivijere!

FIRST MINUTE CIJENE VAŽE DO 20.04.2019. godine! 

Period putovanja: 16.08.-24.08.2019. godine

Prelijepa Azurna obala i čeka vas i ovog ljeta. Smješteni smo u hotelu u centru Toulona, najživljeg grada na Francuskoj rivijeri koji će nam biti baza za obilazak Nice, Marseja, Sen Tropea i divljeg ostrva Porquerolles. Gradska plaža Le Mourillon nalazi se na 15-ak minuta hoda od našeg smještaja. Obići ćemo pulsirajuću pješačku zonu Boulevard de Strasbourg i Cours Laffayette (sa provansalskom pijacom), uskim ulicama, trgićima, fontanama i katedralu koja je građena od 11. do 18. vijeka, dok je u 16. vijeku godinu dana bila pretvorena u džamiju, a stanovnici Toulona su čak bili primorani da se isele iz grada kako bi se napravilo mjesta za turske mornare. Luka i šetalište pored mora sa ribljim restoranima i suvenirnicama puni su turista. Da li ste spremni za nesvakidašnje ljetovanje po najnižoj cijeni?

Fakultativni obilazak nezvanične prijestolnice Azurne obale, Nice. Englesko šetalište dugo 6km, Trg Masena, palata Lascaris, Ruska crkva, cvijetna pijaca „Cours Saleya", Stari grad i anglosaksonska arhitekture... Ime grada Nice la Belle ("Lijepa Nica") naslov je i himne Nice. Inspiracija mnogih umjetnika, mjesto gdje se održava jazz festival sa prelijepim stjenovitim plažama... U ovo doba godine temperature se kreću oko 10 do 15 stepeni te je primamljiva za posjete turista iz sjevernih dijelova Evrope.

Kneževina Monaco je druga najmanja država na svijetu, zemlja u kojoj su kockarnice glavni izvor prihoda. Građani ne plaćaju porez od 1870.godine što rezultira doseljavanju sve većeg broja ljudi. Oni ne smiju ući u kasino, ni kockati se. Monako je zemlja bez aerodroma, u koju možete doći helikopterom, jahtom, autom ili autobusom. U Monacu je snimano tri filma o Jamesu Bondu. Ime ove omalene države potiče od hrama koji su sazidali grčki doseljenici.

Iako Monaco zvanično nema glavni grad, njegova prijestolnica zapravo je Monte Carlo! Luka prepuna jahti, staza formule 1, Trg kasina, Japanski vrt, Opera, Le Metropole shoping centar... Doček Nove godine u egzotičnom Monte Carlu!

Fakultativni izlet u Marseille, jedan od najvećih francuskih gradova i druga po veličini luku u Evropi. Od Stare luke do kvarta Réformésu proteže se Canebière, ulica koja predstavlja “srce” grada i u kojoj je ubijen jugoslovenski kralj Aleksandar Karađorđević. Obilazimo i Operu iz 18. stoljeća i crkvu Notre Dame de la Garde okruženu olupinama čamaca. Čut ćete priču o čuvenom grofu Monte Kristu, junaku  Aleksandra Dime. On je bio zarobljen na Ile d'If, jednom od ostrva arhipelaga nedaleko od Marseillea.

Filmski festival se održava u maju, a Cannes posjećuju turisti tokom cijele godine. Neki od glavnih razloga su luksuzne jahte Old Por-a, veličanstveni hoteli, prodavnice velikih brandova poredane na poznatom šetalištu i gastronomski specijaliteti Azurne obale. Stari grad - Le Suquet, Aleja zvijezda sa otiscima dlanova slavnih ličnosti, Place de la Castres sa prelijepim pogledom…  St.Tropez, nekadašnje ribarsko selo i vojna baza, danas je modensko mjesto na obali Mediterana. Grad bogatih i slavnih, oaza svjetskog jet-seta. St.Tropez proslavila je slavna glumica Brigit Bardo, jer su upravo ovdje snimane scene čuvenog filma „I Bog stvori ženu.“

Prijave i informacije:

JUNGLE TRAVEL BIH

ul. Branilaca Sarajeva, br. 20/2,

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Telefon: +38733552552

                 +38733552550

                 +38761629558

Email: info.junglebih@gmail.com

Radno vrijeme: Radnim danima 10:00-18:00h i subotom 11:00-14:00h

1. dan: Polazak autobusa sa parkinga ispred Muzeja istorije Jugoslavije (Kuće cvijeća) u 12:00h. Dnevno-noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju do Azurne obale sa usputnim pauzama radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

2. dan: Dolazak u Toulon. Smještaj u hotel u popodnevnim satima. Fakultativni obilazak grada: Stari grad gdje se nalazi energična pješačka zona Boulevard de Strasbourg i Cours Laffayette, sa uskim ulicama, trgićima i brojnim fontanama. Obilazimo i katedralu, Place Puget – centralni dio drevnog grada, zgradu Opere. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. dan: Slobodan dan u Toulonu koji možemo iskoristiti za odlazak do plaže Le Mourillon na kupanje. Noćenje.

4. dan: Fakultativni izlet u Sen Trope, jet set oazu Azurne obale. Luksuzne jahte, vip ličnosti, mnoštvo kafića i barova čine Sen Trope popularnom destinacijom za turiste iz svih dijelova svijeta. Obilazimo Stari grad - La Ponche i crkva Notre-Dame de-l’Assomption. Možete posjetiti Musee de l’Annonciade – muzej u kući iz 16. vijeka i Galeriju leptira - Maison des Papillons. Slobodno vrijeme za kupanje i šoping. Preporučujemo odlazak na Citadelu kako bismo svi zajedno uživali u zalasku sunca. Povratak u Toulon u večernjim satima. Noćenje.

5. dan: Fakultativni izlet brodom do prelijepog ostrva Porquerolles sa nestvarnim netaknutim plažama. Dan za kupanje u moru azurne boje i uživanje na francuskom suncu. Povratak u Toulon u kasnim popodnevnim satima. Noćenje.

6. dan: Fakultativni izlet do nezvanične prijestonice Azurne obale Nice. Obilazimo Englesko šetalište, Stari grad, trg Masena, katedralu, cvijetnu pijacu, tvrđavu na brdu sa koje se pruža fantastičan pogled na grad. Slobodno vrijeme za šetnju, razgledanje prelijepog grada na Azurnoj obali i kupanje na gradskoj plaži. Povratak u Toulon. Noćenje.

7. dan: Fakultativni izlet u Marseille, jedan od najvećih francuskih gradova i drugu po veličini luku u Evropi. Od Stare luke do kvarta Réformésu proteže se Canebière, ulica koja predstavlja “srce” grada i u kojoj je ubijen jugoslovenski kralj Aleksandar Karađorđević. Šetamo pored Opere iz 18. vijeka i crkve Notre Dame de la Garde koja je okružena olupinama čamaca. Slobodno vrijeme u Marseju. Nastavljamo put do Plage de la Pointe Rouge, peščane plaže uz koju se nalazi par restorančića i jahting klub. Uživamo u kupanju i sunčanju do kasnih popodnevnih sati. Povratak u Toulon. Noćenje.

8. dan: Pakovanje stvari i napuštanje soba. Slobodno vrijeme za kupanje, šoping, šetnju. Polazak za Beograd u kasnim popodnevnim satima. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku sa usputnim pauzama radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

9. dan: Dolazak u Beograd u večernjim satima. Kraj putovanja! 

FIRST MINUTE CIJENE DO 20.04.2019. godine: 
Trokrevetna soba - 
580 KM!
Dvokrevetna soba - 680 KM!

NAKON 20.04.2019. REGULARNE CIJENE: 
Trokrevetna soba - 620 KM!
Dvokrevetna soba - 720 KM!

***Cijene su izražene po osobi!

Prilikom prijave plaća se avans od 200 KM. Posljednja rata se plaća najkasnije do mjesec dana pred put.

 

Aranžman obuhvata:

 • Kompletnu organizaciju i usluge predstavnika agencije na destinaciji
 • 6 noćenja u hotelu Ibis budget u centru Toulona u 1/2 i 1/2+1 krevetnim sobama
 • Prijevoz visokopodnim autobusima (klima, audio i video oprema) na relacijama po planu i programu puta                                                

Aranžman NE obuhvata:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji)
 • Turističku taksu 2,00 KM po osobi po danu, odnosno 12,00 KM  ukupno za sve dane boravka u Tulonu (plaća se u agenciji!)
 • Doručak u hotelu 40,00 eura po osobi za sve dane
 • Brod na relaciji Punta Sabioni – Venecija (15 eur povratna karta)
 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-istorijske spomenike (Sen Trope – 25,00 eura, Nica – 35,00 eura, Marseille i plaža Plage de la Pointe Rouge – 25,00 eura, ostrvo Porquerolles 40,00 eura)
 • Individualne troškove u hotelu i za vrijeme putovanja

 

Napomene:
Opšte napomene:

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL sa licencom OTP 266/2010.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 mjeseci) od dana povratka u zemlju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu usljed vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvidjeti, u vrijeme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a.
 • Putnici su dužni da dva dana pred put provjere tačno vrijeme i mjesto polaska grupe.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mjestima, i ne smiju ih napuštati na mjestima koja nisu predviđena za pauze (granice, check point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posljedice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, bit će odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povrat novca.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obavještava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana prije datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana prije datuma polaska za evropska putovanja.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine aviokarata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
 • Cijene low cost aranžmana podložne su promjenama i po uplati avansa se provjeravaju tarife i putniku se potvrđuje cijena aranžmana.
 • Agencija ne snosi odgovornost usljed promjena aviokonekcija od strane aviokompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promjeni i isključivo zavise od aviokompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smještaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smještajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promijeni dio plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbijedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smještaj/drugačija noćenja u smještajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu saglasnost roditelja.
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi ovjere računa i povrata poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu. 
 • Za ovaj aranžman primjenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA uskladjeni sa UTABIH standardom.

Napomene u vezi sa smještajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smještajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumijevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
 • U smještajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smještajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim satima (14h ili 15h), a check-out je posljednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smještajnih objekata su informativnog karaktera.
 • Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smještajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smještajnog objekta i sam snosi odgovornost usljed sankcionisanja od strane osoblja smještajnog objekta.
 • U nekim smještajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smještajni kapaciteti vrše smještaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smještaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smještaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio putovanja.
 • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavijesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmjene, promjene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se prije uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.

Napomene u vezi sa vizama:

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtjevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mjesec dana prije putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbijede vize za putovanje.
 • Putnici koji ne posjeduju nove biometrijske pasoše BiH dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbijede vize za putovanje.
 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlaštena da utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.

 

Azurna obala ili Francuska Rivijera je dio francuske obale Sredozemnog mora, čuvena po svojoj ljepoti i glamuru. Ime je dobila po knjizi Stefana Liežeara iz 1887. godine. Najpoznatija turistička mjesta su: Sen Trope, Cannes, Nica, Monte Carlo, Menton. Obala je okružena strmim obroncima Alpa. Ima više od 300 sunčanih dana godišnje i nebo je izrazito plave boje.

Toulon je jedan od najenergičnijih gradova Azurne obale sa njegovom pulsirajućom pješačkom zonom Boulevard de Strasbourg i Cours Laffayette (sa provansalskom pijacom), uskim ulicama, trgićima, fontanama. Toulonska katedrala građena je od 11. do 18. vijeka, dok je u 16. vijeku godinu dana bila pretvorena u džamiju, a stanovnici Toulona su čak bili primorani da se isele iz grada kako bi se napravilo mjesta za turske mornare. Luka i šetalište pored mora sa ribljim restoranima i suvenirnicama puni su turista.

 

OPIS SMJEŠTAJNOG OBJEKTA:

Ibis Budget Toulon Centre je hotel iz lanca Ibis koji se nalazi u centru Toulona 800 m od glavne ulice Boulevard de Strasbourg i 1700 m od plaže Le Mourillon. Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je iznad francuskog ležaja) i svaka ima svoje kupatilo. Usluga je na bazi noćenja. Doručak se može doplatiti u hotelu na licu mjestahttp://www.ibis.com/en/hotel-5096-ibis-budget-toulon-centre/index.shtml 

 

Nica

Fakultativni obilazak nezvanične prijestolnice Azurne obale, Nice. Prošetat ćemo Engleskim šetalištem pored mora, kupati se na dugoj plaži, uživati u starom gradu, posjetiti pijacu cvijeća i otići na vidikovac sa koga se pruža savršen pogled na grad. Imamo vremena za šoping i uživanje u kafici ispred katedrale, kao i za kupanje na gradskoj plaži. Ko želi može se lokalnim busom provozati jednim od najljepših puteva uz more na cijelom kontinentu i otići do Kneževine Monako i Monte Karla koji je svjetsku slavu stekao je zbog kazina, luksuznih jahti, trke formule 1 i posebne politke ne-ubiranja poreza. Glavni izvor prihoda Monaka je turizam, svake godine veliki broj turista privlači prije svega Kazino.

Sen Trope

Legenda kaže da je grad dobio ime po rano-hrišćanskom velikomučeniku Sen Tropeu koji je posečen u Pizi u vrijeme vladavine Nerona i čije je tijelo stavljeno u truli čamac zajedno sa pijetlom i psom. Tijelo je doplovilo do prostora na kome se danas nalazi grad. Od 50-tih godina 20. vijeka u grad su počeli da dolaze bogataši te je mjesto vrlo brzo dobilo status ekskluzivnog ljetovališta. Popularnost Sent Trope se ogledala i u pjesmama, pa je čak i čuvena grupa Pink Floyd pjevala o njemu. I dalje važi za jet set mjesto na Azurnoj obali, ali su cijene vanpansionske potrošnje mnogo niže nego prije par decenija. Sen Trope je poznat po šoping, gdje možete naći različite svjetske brendove u lokalnim radnjama. Pored toga možete uživati u kafićima i restoranima, kupati se na plažama, fotografisati jahte u luci i čekati zalazak sunca na citadeli. Obići ćemo Stari grad i crkvu Notr Dam, a vi možete po želji posetiti Galeriju leptira ili Musee de l`Annonciade.

Marseille i plaža Plage de la Pointe Rouge

Fakultativni izlet u Marseille, jedan od najvećih francuskih gradova i druga po veličini luka u Evropi. Od Stare luke do kvarta Réformésu proteže se Canebière, ulica koja predstavlja “srce” grada i u kojoj je ubijen jugoslovenski kralj Aleksandar Karađorđević. Šetamo prored Opere iz XVIII vijeka i crkve Notre Dame de la Garde koja je okružena olupinama čamaca. Čut ćete priču o čuvenom grofu Monte Kristu, junaku  Aleksandra Dime. On je bio zatočen na Ile d'If, jednom od ostrva arhipelaga nedaleko od Marseja. Marsej je kombinacija bogatog i jedinstvenog naslijeđa i jako dinamičnih kulturnih aktivnosti, a uz sve to grad je smješten na izuzetno povoljnom mjestu, u zalivu s mnogo prelijepih uvala. Grad se može pohvaliti i brojnim muzejima – 22, kao i pozorištima, koncertnim dvoranama i operom iz 18. vijeka. Ljubitelji gastronomije probajte Bouillabaisse – jedinstveni riblji specijalitet na Mediteranu!

Ostrvo Porquerolles

Fakultativni izlet na ostrvo Porquerolles sa prelijepim divljim plažama. U pitanju je najveće od tri ostrva u zalivu Hyeres, dugo 7 km, a široko 3 km, ali najpopularnije. Puno je vinograda zahvaljujući kojima se proizvodi vino visokog kvaliteta. Čak 4/5 ostrva je pod zaštitom države i nije dozvoljena gradnja. Iza luke nalazi se selo sa velikim trgom, crkvom i nekoliko kafića i restorana. Na sjeveru ostrva se nalaze tri prelijepe pješčane plaže, a na jugu su strme litice tik uz more.

Ibis Budget Toulon Centre je hotel iz lanca Ibis koji se nalazi u centru Toulona 800 m od glavne ulice Boulevard de Strasbourg i 1700 m od plaže Le Mourillon. Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je iznad francuskog ležaja) i svaka ima svoje kupatilo. Usluga je na bazi noćenja. Doručak se može doplatiti u hotelu na licu mjestahttp://www.ibis.com/en/hotel-5096-ibis-budget-toulon-centre/index.shtml