Individualni aranžmani - bračna putovanja putovanja

Putovanje, grupno, individualno-bračno ili kako god želite da ga zovete, samo po sebi nije romantično, ukoliko ga sami ne učinite posebnim. Nešto romantike se dogodi i samo od sebe, u trenutku, ali mi vam savjetujemo da unaprijed razmislite i sa sobom ponesete ''romantične dodatke'': mirišljavu svijeću, muziku koja za vas ima posebno značenje, novu zavodničku haljinicu ili šorc koju/koji još nije vidio/vidjela, mali poklon za posebnu prigodu ili nešto što smatrate da će zauvijek ostati zapamćeno s njene/njegove strane.

Nabavite dnevnik vjenčanja ili posebnu bilježnicu u koju ćete zabilježiti posebne trenutke, nalijepiti školjku koju ste zajedno našli na plaži ili cvjetić koji vam je darovao/darovala...

Ako nemate hrabrosti, ideje ili vremena za organizaciju, planiranje ili jednostavno to ne želite da radite, pozovite nas i zajedo ćemo napraviti iznenađenje. Romantičnu večeru, baklje u sobi ili na plaži, lampione na noćnom nebu, masažu za dvoje ili nešto treće. Sve ćemo učiniti da vaš odmor bude nezaboravan i da se ponovo poželite vratiti na to mjesto. 

Ne planirajte previše unaprijed. Na prvom mjestu si osigurajte vrijeme za sebe. Izlete i razgledavanja znamenitosti rezervirajte na licu mjesta, kad budete točno znali što vam paše.

Naša ponuda je široka i nemoguće je predstaviti sve hotele iz naše ponude. Zato smo za vas, a s obzirom na naša iskustva i dojmove, te na osnovu povratnih informacija naših klijenata, pripremili izbor posebnih hotela u državama: Maldivi, Dubai, Sejšeli, Bali, Tajland, Zanzibar, SAD, Meksiko, Dominikana, Mauricijus, Brazil, Francuska Polinezija, Španija, Francuska, Njemačka, Skandinavija, Italija, Grčka, Turska, Kipar, Malta... 

Krenite sa nama u avanturu života, sigurno nećete zažaliti...

Putovanja