Barcelona

cijena od
340
BAM ,00
sada od
300
BAM ,00
trajanje
8 dana
Prijavi se Upit
Upit


Jedan od najljepših gradova na svijetu - šarena Gaudijeva Barcelona jedan je na listi gradova koji stoje na popisu svih putnika. Zbog nesvakidašnje ljepote nazivaju je "Kraljicom Mediterana", a ono što se nikako ne propušta su Gaudijeve kućice Casa Milla i Casa Batllo, čuvena Sagrada Familia, bajkoviti Park Guell, najveći evropski stadion Camp Nou, Magične fontane, šetalište La Rambla i plaža Barceloneta. 


Ruta
Beograd
Padova
Barcelona
Nica
Beograd

Prijevoz
Autobus
Smještaj
Hostel
Organizator
Jungle Travel d.o.o. Beograd, Srbija
Destinacije
Francuska, Italija, Španija
Vrste putovanja
Gradovi Evrope
Kod putovanja
ES1
Zahtjevnost
Pogodno za djecu
Ne
Veličina grupe
Max 156 ,

Plan i program

Polazak iz Beograda sa parkinga ispred Muzeja historije Jugoslavije (Kuća cvijeća) u 18:00 h.  Upoznavanje, druženje, muzika. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim pauzama radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Prevoz

 • Autobuski prevoz od Beograda do Padove

Mjesto

 • Beograd

Dolazak u Padovu u prijepodnevnim satima. Fakultativni obilazak grada: jedan od najstarijih univerziteta u Europi, bazilika Sv. Antonija, kapela Skrovenji sa Giottovim freskama, veličanstveni trg Prato dela Vale. Slobodno vrijeme. Nakon desetosatne tehničke pauze nastavljamo put polazak za Barcelonu u kasnim popodnevnim satima. Noćna vožnja kroz Francusku sa usputnim zadržavanjima radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Prevoz

 • Autobuski prevoz od Padove do Barcelone

Mjesto

 • Padova

Dolazak u Barcelonau, Gaudijev grad i katalonsku prijestolnicu. Fakultativni obilazak grada: šetalište La Rambla, Kolumbov spomenik (Mirador de Colom), Trg Catalunja (Placa Catalunya), Gaudijeve kuće „Casa Mila“ i „Casa Batllo“, Trijumfalna kapija (Arc de Triomf), Ciutadela park (Ciutadella park), Gotska četvrt (Barri Gotic), plaža Barseloneta (Barceloneta). Smještaj u hostel u popodnevnim časovima. Slobodno vrijeme za uživanje u “šarenoj kraljici Mediterana”. 

Smještaj

Sun & Moon hostel 1 noć

Mjesto

 • Barcelona

Doručak. Fakultativno razgledanje grada iz autobusa sa kraćim pauzama na određenim lokacijama - BARCELONA PANORAMICA: Ciutadela park, Trijumfalna kapija (Arc de Triomf), veličanstvena Gaudijeva bazilika Sagrada Familia, Park Guelj (Park Guell), najveći europski stadion Camp Nou, brdo Monžuik (Montjuic) sa Magičnim fontanama (Font mágica) i Španskim selom (Poble Espanyol), plaža Barseloneta (La Barceloneta). Slobodno vrijeme. Fakultativni izlazak u neki od klubova. 

Smještaj

Sun & Moon hostel 1 noć

Hrana

 • Doručak (buffet) × 1

Fakultativni izleti

Doručak. Fakultativni izlet u Figeras, u muzej Salvadora Dalija. Po povratku u Barcelonu slobodno vrijeme i noćno zujanje po jednom od najljepših europskih gradova. 

Smještaj

Sun & Moon hostel 1 noć

Hrana

 • Doručak (buffet) × 1

Fakultativni izleti

Doručak. Pakovanje stvari i napuštanje soba. Slobodno vrijeme za uživanje u čarima Barcelone. Paelja, sangrija, kupovina suvenira, fotkanje sa uličnim umjetnicima, obilazak muzeja i šetnje parkovima. Šarena ljepotica na obali Sredozemnog mora ima mnogo toga da nam pokaže. Polazak za Nicu u kasnim večernjim satima. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora putnika na oko 3 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Prevoz

 • Autobuski prevoz od Barcelone do Nice

Hrana

 • Doručak (buffet) × 1

Jutarnji obilazak Kana (Cannes), grada u kome se održava najpoznatiji europski filmski festival. Nastavljamo put do Nice, gdje ćemo napraviti desetočasovnu tehničku pauzu. Fakultativni obilazak grada: Englesko šetalište (Promenade des Anglais), Stari grad (Old Nice), Trg Masena (Place Massena), Fontana Sunca (Fountain of the Sun), Galerija Lafajet (Galeries Lafayette), katedrala (Nice cathedral), Trg Garibaldi (Place Garibaldi), crkva Notr Dam du Port (Notre-Dame du Port), vidikovac sa koga se pruža odličan pogled na Stari grad i plažu. Slobodno vrijeme za šetnju i razgledanje prelijepog grada na Azurnoj obali. Ko želi može individualno otići lokalnim autobusom do Monte Carla. Polazak za Beograd u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz  Italiju, Sloveniju i Hrvatsku sa usputnim zadržavanjima radi regulisanja carinskih formalnosti, kao i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

 

Prevoz

 • Autobuski prevoz od Nice do Beograda

Mjesto

 • Nica

Dolazak u Beograd u popodnevnim satima. 

Mjesto

 • Beograd

Polasci i cijene

Trenutno nema polazaka za ovo putovanje.

Šta je uključeno

Smještaj

Sun & Moon hostel 3 noći

Prevoz

 • Autobuski prevoz od Beograda do Padove
 • Autobuski prevoz od Padove do Barcelone
 • Autobuski prevoz od Barcelone do Nice
 • Autobuski prevoz od Nice do Beograda

Hrana

3 × Doručak (buffet)

Nije uključeno u cijenu

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Individualne troškove nastale za vrijeme trajanja aranžmana
 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno historijske spomenike
 • Posteljinu (2,20 eur), peškire (2,20 eur) i deke (3,30 eur) u hostelu u Barceloni

Fakultativni izleti

Napomena! Termini i cijene fakultativnih izleta su informativni i promjenjivi i ovise o slobodnim terminima po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima.

Barcelona panoramica

Kliknite na sliku da biste otvorili galeriju
Cijena: 10,00 EUR

Barcelona panoramica predstavlja obilazak grada autobusom uz zanimljivu priču vodiča o najvećim atrakcijama "kraljice Mediterana". Kolumbov spomenik (Mirador de Colom) visine 60metara sa prstom uperenim ka Đenovi, rodnom gradu najpoznatijeg moreplovca svih vremena, postavljen je na srediti kružnog toka u znak zahvalnosti kraljici Izabeli I i kralju Ferdinandu V koji su omogućili prvu ekspediciju ka Americi. Plaža Barceloneta je gradska plaža nastala pred Olimpijske igre u Barseloni 1992.godine. Umjesto industrijske zone nastala je duga pješčana plaža sa barovima, restoranima, kao i Port Olimpico. Ciutadela park je jedan od najljepših parkova u gradu (u XIX veku jedina zelena oaza u gradu) gdje možete vidjeti Parlament Katalonije, Zoo vrt sa oko 7.000 životinja, jezerce sa čamcima i labudovima. Sagrada Familia, simbol Barcelone, remek-djelo Antonija Gaudija, koje još uvijek nije završeno. Godišnje je posjeti oko 2,26 miliona ljudi što je čini najposjećenijom turističkom atrakcijom Španije ispred Prada i Alhambre. Park Guelj se nalazi na brdu El Karmel, a projektovao ga je Gaudi za svog mecenu Euzebija Guelja. Dorski stubovi, neobični krivi oblici, stil izlomljenih pločica - trenkadis, klupa bez kraja, kućice iz bajke, strme padine, krivudavi putići, palme... Camp Nou je najveći stadion u Evropi (kapaciteta preko 90.000 mjesta) na kome igra FC Barcelona. Monžuik, brdo na kome se nalaze Magične fontane, Muzej historije katalonske umjetnosti, Olimpijski stadion, Špansko selo i sa koga se pruža fantastičan pogled na Trg Espanja i veliki dio Barcelone.

Dalijev muzej u Figerasu

Cijena: 35,00 EUR

Čovijek neobičnih brkova za života je sagradio još neobičniji muzej, spoljašnjosti dekorisane stilizovanim hlebom, u kome je kasnije i sahranjen. Čuveni umjetnik je ostavio svoj pečat nadrealizma u moru preteča instalacija, holograma, varijacija raznih epoha i stilova. Na samom ulazu je instalacija koja se sastoji od Cadillaca, stuba od automobilskih guma, čamca Dalijeve supruge Gale i nekoliko statua. Hologram  Naga Gala gleda na more / Abraham Lincon izloženo je na centralnom mjestu u kupoli. Na plafonu možete vidjeti 3D iluzije Dalije i njegove supruge koja mu je bila životna opsesija

Smještaj

Sun & Moon hostel

Kliknite na sliku da biste otvorili galeriju

Sun and Moon hostel se nalazi u centru Barcelone, u Gotskoj četvrti na 2 minuta od glavnog šetališta – La Ramble. Sobe su 1/6 i 1/8 i svaka ima svoje kupatilo. U hostelu se rentaju posteljina (2,20 eura), peškiri (2,20 eura) i deke (3,30 eura), a u dvokrevetnim sobama su uključeni u cijenu. Turistička taksa se plaća na samom putovanju. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Web stranica https://www.hostelbcn-sunmoon.com/

Adresa Carrer de Ferran
17 08002 Barcelona España

Prijevoz

Autobus

Autobus je prevozno sredstvo namijenjeno prevozu grupa između 48 i 68 ljudi.

Korisne informacije

Ovdje ćete naći korisne informacije o destinaciji, kao i neke savjete za ovo putovanje.

Važne napomene

Molimo Vas pročitajte pažljivo ove napomene. Smatramo vrlo važnim da naši putnici budu dobro informirani, što omogućuje manje nesporazuma tijekom putovanja te ugodno iskustvo.

Opšte napomene:

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL sa licencom OTP 266/2010.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 mjeseci) od dana povratka u zemlju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu usljed vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvidjeti, u vrijeme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a.
 • Putnici su dužni da dva dana pred put provjere tačno vrijeme i mjesto polaska grupe.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mjestima, i ne smiju ih napuštati na mjestima koja nisu predviđena za pauze (granice, check point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posljedice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, bit će odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povrat novca.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obavještava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana prije datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana prije datuma polaska za evropska putovanja.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine aviokarata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
 • Cijene low cost aranžmana podložne su promjenama i po uplati avansa se provjeravaju tarife i putniku se potvrđuje cijena aranžmana.
 • Agencija ne snosi odgovornost usljed promjena aviokonekcija od strane aviokompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promjeni i isključivo zavise od aviokompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smještaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smještajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promijeni dio plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbijedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smještaj/drugačija noćenja u smještajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu saglasnost roditelja.
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi ovjere računa i povrata poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu.
 • Za ovaj aranžman primjenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA uskladjeni sa UTABIH standardom.

Napomene u vezi sa smještajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smještajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumijevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
 • U smještajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smještajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim satima (14h ili 15h), a check-out je posljednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smještajnih objekata su informativnog karaktera.
 • Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smještajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smještajnog objekta i sam snosi odgovornost usljed sankcionisanja od strane osoblja smještajnog objekta.
 • U nekim smještajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smještajni kapaciteti vrše smještaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smještaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smještaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio putovanja.
 • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavijesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmjene, promjene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se prije uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.

Napomene u vezi sa vizama:

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtjevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mjesec dana prije putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbijede vize za putovanje.
 • Putnici koji ne posjeduju nove biometrijske pasoše BiH dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbijede vize za putovanje.
 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlaštena da utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.