Berlin Nova godina

cijena od
440
BAM ,00
sada od
400
BAM ,00
trajanje
7 dana
Prijavi se Upit
Upit

Jedan od najdinamičnijih gradova na svijetu, specifičan u svakom pogledu - Berlin.  Kulturna prijestolnica Europe, mješavina istoka i zapada, studentski i naučni centar sa grafitima, skvotovima, underground klubovima i nevjerovatnom energijom mladih ljudi! Simbol grada bio je Berlinski zid, a danas njegove ostatke oslikavaju ulični umetnici. Ponos Berlina su glavni gradski trg Aleksandarplac, Berlinerdom, Brandenburška kapija, Rajhstag, Bulevar pod Lipama, Galerija istočne strane. Osim Berlina, posetit ćemo i austrijsku prijestonicu, Beč i ići na izlet u Drezden ("Firencu na Elbi") i Leipzig - najveći grad Saksonije. Ako želite da doživite najbolji provod za novogodišnju noć, pođite u Berlin, nećete se pokajati.


Ruta
Beograd
Beč
Berlin
Beograd

Prijevoz
Autobus
Smještaj
Hotel, Hostel
Organizator
Jungle Travel d.o.o. Beograd, Srbija
Vrste putovanja
Black Friday, Gradovi Evrope, Nova godina
Destinacije
Njemačka
Kod putovanja
DE4
Zahtjevnost
Pogodno za djecu
Da
Veličina grupe
Max 58 ,

Plan i program

Polazak autobusa sa parkinga ispred Muzeja historije Jugoslavije (Kuće cvijeća)u 21:00h. Noćna vožnja kroz Mađarsku sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i kraćim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Prevoz

 • Autobuski prevoz od Beograda do Beča

Mjesto

 • Beograd

Dolazak u Beč (Vienna) u prijepodnevnim časovima. Pravimo desetočasovnu pauzu u “carskom gradu”. Fakultativni obilazak grada: Gradska vijećnica (Rathaus), Trg Marije Terezije (Maria-Theresien-Platz), Mocartov spomenik (Mozart Monument), Opera, barokna plata Hofburg, katedrala Svetog Stefana (Domkirche St.Stephan). Slobodno vrijeme za šoping u ulici Mariahilfer, obilazak dvorca Šenbrun (Schonbrunn Palace) ili fotografisanje šarenih zgrada Hundertvaser (Hundertwasser House). Polazak za Berlin u kasnim večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Češku sa usputnim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Prevoz

 • Autobuski prevoz od Beča do Berlina

Mjesto

 • Beč

Dolazak u Berlin u prijepodnevnim časovima. Berlin city tour - fakultativni obilazak grada autobusom: Trg Aleksandarplac (Alexanderplatz), TV toranj, vremenski sat (Weltzeituhr), četvrt Mitte, katedrala Berlinerdom, Bulevar po lipama (Unter den Linden), Univerzitet Humbolt (Humboldt Universitat), Brandenburška kapija (Brandenburger Tor), zgrada parlamenta (Reichstag), spomenik Holokaustu (Denkmal fur die ermordeten Juden Europas), jedan od graničnih prelaza između Istočne i Zapadne Njemačke Check-point-Charlie, Trg Potsdamer (Potsdamerplatz). Smještaj u hostel/hotel u popodnevnim časovima i slobodno vrijeme za upoznavanje grada. SRETNA NOVA GODINA!

Smještaj

Ibis Budget Alexanderplatz ili A&O Friedrichshain 1 noć

Mjesto

 • Berlin

Fakultativni izleti

Slobodan dan za fakultativni obilazak grada.

Smještaj

Ibis Budget Alexanderplatz ili A&O Friedrichshain 1 noć

Mjesto

 • Berlin

Fakultativni izlet do Drezdena i Lajpciga. Drezden je bivša prestonice kraljeva Saksonije, prelijepi grad nekadašnje Istočne Njemačkoj gdje obilazimo: Dvorac Cvinger (Zwinger), zgrada Opere (Sempreroper), Drezdenski dvorac (Rezidenzschloss), Drezdenske terase (Bruhlsche Terrasse) sa prelijepim pogledom na Elbu (Drezden je i poznat kao „Firenca na Elbi“), Avgustov most (Augustusbrucke). Nakon slobodnog vremena, nastavljamo izlet do Lajpciga. Lajpcig je najveći grad Saksonije u kome obilazimo: Crkvu Sv. Nikole (Nikolaikirche), zgradu Univerziteta, Novu gradsku vijećnicu (Stadt Laipzig), ihstorijski gradski trg Marktplatz. Slobodno vrijeme za degustaciju saksonskih kulinarskih specijaliteta i kupovinu suvenira. Povratak u Berlin. Uveče fakultativno izlazimo u neki od klubova. 

Smještaj

Ibis Budget Alexanderplatz ili A&O Friedrichshain 1 noć

Fakultativni izleti

Pakovanje stvari i napuštanje soba. Stvari stavljamo u bus, a mi imamo slobodan dan za šetnju, obilaske, kupovanje suvenira i ostale aktivnosti. Polazak za Beograd u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Češku, Slovačku i Mađarsku sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i kraćim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Prevoz

 • Autobuski prevoz od Berlina do Beograda

Mjesto

 • Berlin

Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

Mjesto

 • Beograd
Za više informacija o polasku poput cijena, popusta, uslova plaćanja, molimo Vas kliknite na polje s polaskom ispod
Učitavanje…

Uslovi plaćanja: Prilikom prijave plaća se 100 KM. Ostatak se plaća najkasnije do mjesec dana pred put.

Prijavljivanje: Preporučujemo ranije prijave jer je broj mjesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost od štampanja avio karata sa pogrešnim imenom. Prijava je validna jedino uz uplatu avansa. 

Šta je uključeno


Prevoz

 • Autobuski prevoz od Beograda do Beča
 • Autobuski prevoz od Beča do Berlina
 • Autobuski prevoz od Berlina do Beograda

Nije uključeno u cijenu

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Individualne troškove nastale za vrijeme trajanja aranžmana
 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno historijske spomenike

Fakultativni izleti

Napomena! Termini i cijene fakultativnih izleta su informativni i promjenjivi i ovise o slobodnim terminima po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima.

Berlin City Tour

Cijena: 10,00 EUR

Berlin City Tour - upoznavanje cijelog grada autobusom gdje obilazimo “Galeriju istočne strane” – ostatak Berlinskog zida išaran grafitima, prepoznatljivi simbol Berlina, neobični most Oberbaum i O2 Arenu, Glavnu željezničku stanicu, čuveni parlament Reichstag, najveći park u gradu Tiergarten, pozlaćenu statuu pobjede Siegessäule, polusrušenu crkvu Kaiser Wilhelm, šoping ulicu Ku'damm, moderni trg Potsdamerplac, spomenik Holokausta, nekadašnji granični prelaz “Check-point-Charlie”

Drezden i Lajpcig

Cijena: 35,00 EUR

Drezden je bivša prestonice kraljeva Saksonije, prelijepi grad nekadašnje Istočne Njemačkoj gdje obilazimo: Dvorac Cvinger (Zwinger), zgrada Opere (Sempreroper), Drezdenski dvorac (Rezidenzschloss), Drezdenske terase (Bruhlsche Terrasse) sa prelijepim pogledom na Elbu (Drezden je i poznat kao „Firenca na Elbi“), Avgustov most (Augustusbrucke). Nakon slobodnog vremena, nastavljamo izlet do Lajpciga. Lajpcig je najveći grad Saksonije u kome obilazimo: Crkvu Sv. Nikole (Nikolaikirche), zgradu Univerziteta, Novu gradsku vijećnicu (Stadt Laipzig), historijski gradski trg Marktplatz. Slobodno vrijeme za degustaciju saksonskih kulinarskih specijaliteta i kupovinu suvenira.

Smještaj

Ibis Budget Alexanderplatz budget hotel

Kliknite na sliku da biste otvorili galeriju

IBIS BUDGET BERLIN ALEXANDERPLATZ se nalazi u centru Berlina, na čuvenom Aleksandarplacu, gdje se još nalazi TV toranj, mnogobrojne prodavnice svjetskih brendova, restorani, kafići. Sobe u hotelu su ½ standardizovane po ACCOR korporaciji imaju kupatilo i telefon.. Usluga je na bazi noćenja (bez doručka).

Web stranica https://www.accorhotels.com/de/hotel-5513-ibis-budget-berlin-alexanderplatz/index.shtml

Adresa Mollstraße 30
10249 Berlin
Germany

A&O Friedrichshain

Kliknite na sliku da biste otvorili galeriju

A & O Friedrichshain je hostel koji se nalazi u širem centru Berlina, na 4 metro stanice od Alexanderplatza. Hostel se nalazi u kvartu Friedrichshain, 4,5 km od Alexanderplatz. Sobe u hostelu su 1/6 i 1/8. Svaka soba ima svoje kupatilo. Hostel posjeduje snack bar, igraonicu i veliku kantinu u kojoj se služi doručak (buffet). Posteljina I peškiri nisu uračunati u cijenu i plaćaju se na licu mjesta – posteljina 3,5eur i peškir 1,5eur (možete ponijeti svoje). Usluga je na bazi noćenja sa doručkom. 

Web stranica https://www.aohostels.com/de/berlin/berlin-friedrichshain/

Adresa Boxhagener Str. 73
10245 Berlin

Prijevoz

Autobus

Autobus je prevozno sredstvo namijenjeno prevozu grupa između 48 i 68 ljudi.

Korisne informacije

Ovdje ćete naći korisne informacije o destinaciji, kao i neke savjete za ovo putovanje.

Važne napomene

Molimo Vas pročitajte pažljivo ove napomene. Smatramo vrlo važnim da naši putnici budu dobro informirani, što omogućuje manje nesporazuma tijekom putovanja te ugodno iskustvo.

Opšte napomene:

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL sa licencom OTP 266/2010.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 mjeseci) od dana povratka u zemlju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu usljed vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvidjeti, u vrijeme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a.
 • Putnici su dužni da dva dana pred put provjere tačno vrijeme i mjesto polaska grupe.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mjestima, i ne smiju ih napuštati na mjestima koja nisu predviđena za pauze (granice, check point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posljedice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, bit će odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povrat novca.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obavještava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana prije datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana prije datuma polaska za evropska putovanja.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine aviokarata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
 • Cijene low cost aranžmana podložne su promjenama i po uplati avansa se provjeravaju tarife i putniku se potvrđuje cijena aranžmana.
 • Agencija ne snosi odgovornost usljed promjena aviokonekcija od strane aviokompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promjeni i isključivo zavise od aviokompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smještaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smještajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promijeni dio plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbijedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smještaj/drugačija noćenja u smještajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu saglasnost roditelja.
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi ovjere računa i povrata poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu.
 • Za ovaj aranžman primjenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA uskladjeni sa UTABIH standardom.

Napomene u vezi sa smještajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smještajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumijevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
 • U smještajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smještajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim satima (14h ili 15h), a check-out je posljednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smještajnih objekata su informativnog karaktera.
 • Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smještajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smještajnog objekta i sam snosi odgovornost usljed sankcionisanja od strane osoblja smještajnog objekta.
 • U nekim smještajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smještajni kapaciteti vrše smještaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smještaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smještaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio putovanja.
 • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavijesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmjene, promjene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se prije uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.

Napomene u vezi sa vizama:

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtjevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mjesec dana prije putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbijede vize za putovanje.
 • Putnici koji ne posjeduju nove biometrijske pasoše BiH dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbijede vize za putovanje.
 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlaštena da utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.