Pariz

cijena od
380
BAM ,00
sada od
340
BAM ,00
trajanje
8 dana
Prijavi se Upit
Upit

Grad o kome mnogi maštaju, grad koji ispunjava Vaše snove! Pariz! Toliko prelijepih stvari na jednom mjestu, toliko toga za probati i iskusiti…Glavni grad Francuske i sigurno jedan od najljepših gradova na svijetu. Mnogi ga smatraju gradom ljubavi u kome su mnogi umjetnici našli svoju inspiraciju. Ajfelova kula je najpoznatiji simbol grada, a uz nju rijeka Sena, Trijumfalna Kapija, Notre Dame katedrala, muzej Louvre sa čuvenom "Mona Lizom", Latinska  četvrt, brdo Monmartr sa uskim uličicama, čuveni kabare Moulin Rouge na Pigalle-u, Bastilja, Sen Deni... Doživite šarm i romantiku Francuske i krenite sa nama u "grad svjetlosti" - Pariz!


Ruta
Beograd
Minhen
Pariz
Salzburg
Beograd

Prijevoz
Autobus
Smještaj
Hotel
Organizator
Jungle Travel d.o.o. Beograd, Srbija
Destinacije
Francuska
Vrste putovanja
Gradovi Evrope
Kod putovanja
FR5
Zahtjevnost
Pogodno za djecu
Da
Veličina grupe
Max 79 ,

Plan i program

Polazak iz Beograda sa parkinga ispred Muzeja historije Jugoslavije (Kuće cvijeća)  u 16h. Vrijeme za upoznavanje i planiranje dobrog provoda. Dnevno-noćna vožnja kroz Mađarsku i Austriju sa usputnim zadržavanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i sa kraćim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Prevoz

 • Autobuski prevoz od Beograda do Minhena

Mjesto

 • Beograd

Dolazak u Minhen (Munich) u prijepodnevnim časovima i pravimo desetočasovnu tehničku pauzu za odmor, klopu i šetnju gradom. Fakultativni obilazak grada: Karlsplac (Karlsplatz), Stara i Nova vijećnica (Altes Rathaus i Neues Rathaus), Toranj crkve Svetog Petra (Peterskirche), Katedrala Naše gospel (Frauenkirche), Hofbrojhaus pivnica (Hofbrauhaus), Odeonsplac (Odeonsplatz), Engleski vrt (Englischen Garten)... Polazak za Pariz u večernjim časovima. Noćna vožnja sa usputnim kraćim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

 

Prevoz

 • Autobuski prevoz od Minhena do Pariza

Mjesto

 • Minhen

Stižemo u Pariz u pijrepodnevnim časovima. Fakultativni obilazak grada: ostrvo Site (Ile de la Cite), Katerdala Naše gospe (Cathedrale Notre-Dame de Paris), muzej Luvre (Musee du Louvre), trg Konkord (Place de la Concorde), Jelisejska polja (Av. des Champs –Elysees), Trijumfalna kapija (Arc de Triomphe), trg Trokadero (Place du Trocadero), Ajfelova kula (Tour Eiffel). Smještaj u hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vrijeme za uživanje u „gradu svjetlosti“.

Smještaj

F1 hotel Paris Porte de Montreuil 1 noć

Mjesto

 • Pariz

Fakultativno Paris City Tour – obilazak grada autobusom: simbol Francuske revolucije Bastilja (Bastille), soliter od 210 metara Montparnas (Montparnasse), moderna četvrt La Defons (La Defense), Trijumfalna kapija (Arc de Triomphe), Trokadero (Place du Trocadero), Ajfelova kula (Tour Eiffel), četvrt Pigal (Pigalle) i najčuvenijim kabareom na svijetu Moulin Rouge, boemska četvrt Monmart (Monmartre), bazilika Svetog srca (Sacre-Coeur), groblje Per Lašez (Cimetière du Père-Lachaise). Popodnevno fakultativno krstarenje Senom (Seine cruise). Slobodno vrijeme. 

Smještaj

F1 hotel Paris Porte de Montreuil 1 noć

Mjesto

 • Pariz

Fakultativni izleti

Fakultativni obilazak čuvenog Versaja (Versailles), jednog od najljepših europskih dvoraca. Povratak u Pariz. Slobodno vrijeme.

Smještaj

F1 hotel Paris Porte de Montreuil 1 noć

Mjesto

 • Pariz

Fakultativni izleti

Pakovanje stvari i napuštanje soba. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti: obilaske muzeja, kupovinu suvenira, kafe na romantičnim mjestima. Polazak za Salzburg u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Njemačku sa usputnim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice

Prevoz

 • Autobuski prevoz od Pariza do Salzburga

Mjesto

 • Pariz

Dolazak u Salzburg u prijepodnevnim časovima, gdje pravimo desetočasovnu pauzu. Fakultativni obilazak grada: Mirabel palata (Schloss Mirabel), Mocartova rezidencija (Mozart Wohnhaus), hotel Zaher (Sacher) sa čuvenom austrijskom tortom, Mocartova rodna kuća (Mozarts Geburtshaus), šoping ulica Getrajdegase (Getreidegasse), katedrala (Dom du Salzburg), Sfera – djelo moderne umjetnosti na Kapitel trgu (Kapitelplatz), manastir Svetog Petra (Stift St. Peter), tvrđava na brdu – Hohensalzburg. Slobodno vrijeme za šoping (preporuka Europark, Ikea), Red Bull hangare, degustaciju mocart kuglica. Polazak za Beograd u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Mađarsku sa usputnim pauzama radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Prevoz

 • Autobuski prevoz od Salzburga do Beograda

Mjesto

 • Salzburg

Dolazak u Beograd u prijepodnevnim časovima.

Mjesto

 • Beograd
Za više informacija o polasku poput cijena, popusta, uslova plaćanja, molimo Vas kliknite na polje s polaskom ispod
Učitavanje…

Uslovi plaćanja: Prilikom prijave plaća se 100 KM. Ostatak se plaća najkasnije do mjesec dana pred put.

Prijavljivanje: Preporučujemo ranije prijave jer je broj mjesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost od štampanja avio karata sa pogrešnim imenom. Prijava je validna jedino uz uplatu avansa. 

Šta je uključeno


Prevoz

 • Autobuski prevoz od Beograda do Minhena
 • Autobuski prevoz od Minhena do Pariza
 • Autobuski prevoz od Pariza do Salzburga
 • Autobuski prevoz od Salzburga do Beograda

Ostalo

 • turističke takse za sve dane boravka

Nije uključeno u cijenu

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Individualne troškove nastale za vrijeme trajanja aranžmana
 • Polica osiguranja od otkaza putovanja (može se uzeti u agenciji prilikom prijave)

Fakultativni izleti

Napomena! Termini i cijene fakultativnih izleta su informativni i promjenjivi i ovise o slobodnim terminima po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima.

Paris City Tour

Kliknite na sliku da biste otvorili galeriju
Cijena: 15,00 EUR

Obilazak grada autobusom: simbol Francuske revolucije Bastilja (Bastille), soliter od 210 metara Montparnas (Montparnasse), moderna četvrt La Defons (La Defense), Trijumfalna kapija (Arc de Triomphe), Trokadero (Place du Trocadero), Ajfelova kula (Tour Eiffel), četvrt Pigal (Pigalle) i najčuvenijim kabareom na svijetu Moulin Rouge, boemska četvrt Monmart (Monmartre), bazilika Svetog srca (Sacre-Coeur), groblje Per Lašez (Cimetière du Père-Lachaise). Imate Pariz na dlanu, jer u nekoliko sati imat ćete prilike da obiđete skoro sve atrakcije “grada svjetlosti”.

Krstarenje Senom

Cijena: 15,00 EUR

Krstarenje Senom je najveća atrakcija Pariza, poslije penjanja na vrh Ajfelove kule. Sva raskoš ovog grada može se vidjeti pored rijeke. Impresivna arhitektura prikazuje se kroz Ajfelovu kulu, Invalide,  Luvr, katedralu Nort Dam, Orsej muzej, jedan od najljepših mostova na svijetu Most Aleksandra III,najstariji most Pont Neuf (a ime mu je Novi most). Osim toga, slikari na obali rijeke upotpuniće sliku Pariza o kome mašta cijeli svijet. Erupcija romantike i umjetnosti samo na jednom mjestu.

Versaj

Kliknite na sliku da biste otvorili galeriju
Cijena: 45,00 EUR

Versaj je nastao kao lovački dvorac Luja XIII, a kasnije su ga dograđivale brojne arhitekte. Od njegovoh mnogobrojnih odaja, poznata je Dvorana ogledala u kojoj je potpisan Versajski mir, kojim je završen Prvi svjetski rat. Kao i dvorac, i parkovi su služili glorifikaciji kralja Sunca. Fontane i skulpture prikazuju teme iz mitologije koje se simbolično odnose na Lujevu vladavinu.

Smještaj

F1 hotel Paris Porte de Montreuil budget hotel

Kliknite na sliku da biste otvorili galeriju

F1 hotel Paris Porte de Montreuil je badžet hotel koji se nalazi na periferiji Pariza, na Periferiku (6km od Katedrale Notr Dam). Metro stanica se nalazi 650m od hotela i do centra grada (Ostrvo Site, Luvr) potrebno je oko 30 minuta korištenjem dvije metro linije. Sobe su 1/2 i 1/2+1, a kupatila su zajednička i nalaze se u holu. Usluga je na bazi noćenja. 

Web stranica https://www.accorhotels.com/gb/hotel-3488-formule-1-hotelf1-paris-porte-de-montreuil/index.shtml

Adresa 290-302
Rue Etienne Marcel ZAC Eugène Barlain 93170 Bagnolet
France

Prijevoz

Autobus

Autobus je prevozno sredstvo namijenjeno prevozu grupa između 48 i 68 ljudi.

Korisne informacije

Ovdje ćete naći korisne informacije o destinaciji, kao i neke savjete za ovo putovanje.

Važne napomene

Molimo Vas pročitajte pažljivo ove napomene. Smatramo vrlo važnim da naši putnici budu dobro informirani, što omogućuje manje nesporazuma tijekom putovanja te ugodno iskustvo.

Opšte napomene:

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL sa licencom OTP 266/2010.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 mjeseci) od dana povratka u zemlju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu usljed vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvidjeti, u vrijeme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a.
 • Putnici su dužni da dva dana pred put provjere tačno vrijeme i mjesto polaska grupe.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mjestima, i ne smiju ih napuštati na mjestima koja nisu predviđena za pauze (granice, check point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posljedice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, bit će odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povrat novca.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obavještava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana prije datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana prije datuma polaska za evropska putovanja.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine aviokarata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
 • Cijene low cost aranžmana podložne su promjenama i po uplati avansa se provjeravaju tarife i putniku se potvrđuje cijena aranžmana.
 • Agencija ne snosi odgovornost usljed promjena aviokonekcija od strane aviokompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promjeni i isključivo zavise od aviokompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smještaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smještajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promijeni dio plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbijedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smještaj/drugačija noćenja u smještajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu saglasnost roditelja.
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi ovjere računa i povrata poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu.
 • Za ovaj aranžman primjenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA uskladjeni sa UTABIH standardom.

Napomene u vezi sa smještajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smještajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumijevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
 • U smještajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smještajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim satima (14h ili 15h), a check-out je posljednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smještajnih objekata su informativnog karaktera.
 • Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smještajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smještajnog objekta i sam snosi odgovornost usljed sankcionisanja od strane osoblja smještajnog objekta.
 • U nekim smještajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smještajni kapaciteti vrše smještaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smještaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smještaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio putovanja.
 • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavijesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmjene, promjene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se prije uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.

Napomene u vezi sa vizama:

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtjevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mjesec dana prije putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbijede vize za putovanje.
 • Putnici koji ne posjeduju nove biometrijske pasoše BiH dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbijede vize za putovanje.
 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlaštena da utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.