Tajland Phuket iz Beograda

cijena od
2.140
BAM ,00
trajanje
9 dana
Prijavi se Upit
Upit

Phuket – najveće i najpoznatije tajlandsko ostrvo, koje je sa kopnom povezano sa dva mosta koja se nalaze na sjevernom kraju ostrva. Turizam je naravno najzastupljenija djelatnost, a Phuket je od davnina privlačio mnoge putnike. Kupanje, masaže, bijeli pijesak, tirkizno, toplo more, fenomenalni zalasci sunca i izleti do obližnjih ostrva, učinit će da se osjećate kao u raju.

Čekaju nas najljepše plaže na Tajlandu. Dane provodimo na Phuketu, gdje uživamo na nevjerovatnim skrivenim ostrvima i drugim izletima koje Vam ostavljamo da sami otkrijete  kada se uputite na putovanje sa nama.


Ruta
Beograd
Doha
Phuket
Doha
Beograd

Prijevoz
Avion, Lokalni transfer
Smještaj
Hotel
Organizator
Jungle Travel d.o.o. Beograd, Srbija
Destinacije
Azija, Tajland
Kod putovanja
TH29
Zahtjevnost
Pogodno za djecu
Da
Veličina grupe
Min 10 , Max 20 ,

Plan i program

Plan putovanja vrijedi za polaske

Sastanak na aerodromu u Beogradu, dva i po sata prije leta. Let iz Beograda za Phuket u 16.20h (QR 232) sa presjedanjem u Dohi. Dolazak u Dohu u 22.15h po lokalnom vremenu.

Prevoz

 • Avio kartu sa svim taksama i presjedanjem na relaciji Beograd - Doha - Phuket, u ekonomskoj klasi, sa 25kg čekiranog i 7kg ručnog prtljaga

Mjesto

 • Beograd
 • Doha

Let iz Dohe za Phuket u 02.55h (QR 843). Dolazak u Phuket u 13.30h po lokalnom vremenu. Transfer do smještaja. Phuket – najveće i najpoznatije tajlandsko ostrvo, koje je sa kopnom povezano sa dva mosta koja se nalaze na sjevernom kraju ostrva. Turizam je naravno najzastupljenija djelatnost, a Phuket je od davnina privlačio mnoge putnike. Kupanje, masaže, prelijepe plaže, bijeli pijesak, tirkizno, toplo more, fenomenalni zalasci sunca i izleti do obližnjih ostrva, učiniće da se osjećate kao u raju. Vrijeme rezervisano isključivo za uživanje! 

Prevoz

 • Transfer od smještaja do aerodroma

Smještaj

Hotel na Phuketu 1 noć

Mjesto

 • Phuket

Fakultativni izlet – Phuket City Tour. Prvo odlazimo na vidikovac Karon Viev Point – mjesto odakle se svako divi panoramskom pogledu. Sa ovog mjesta se pružaju pogledi na najljepše plaže -Kata Noi, Karon i Kata Lai, te je zato lokalno nazvan Khao Saam Haad što znači Brdo tri plaže. Zatim posjećujemo Vat Chalong, najljepši i najpoznatiji manastir na Phuketu. Dolazimo u srce grada Phuketa. Mameći preduzetnike sa Arapskog poluostrva, Kine, Indije i Portugala, grad Phuket postao je šareni spoj kulturnih uticaja. Danas je Stari grad dokaz historije Phuketa, ali također je i hipstersko srce ostrva, koje posebno privlači umjetnike i muzičare. Svraćamo u viševjekovne hôrng tăa•ou – lokalne dućane. Grad Phuket ostaje divan osvježavajući kulturni odmor od ostrvskih plaža. Povratak u smještaj. 

Smještaj

Hotel na Phuketu 1 noć

Mjesto

 • Phuket

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Fakultativni izleti

Fakultativni izlet – Koralno ostrvo (Coral Island). Polazimo sa pristaništa na cjelodnevni izlet na Koh Hae ili Coral Island (Banana Beach, Freedom Beach). Uživamo u predivnom kupanju. Ručak na ostrvu Hei. Slobodno vrijeme za opuštanje ili mogućnost snorklinga. Slobodno vrijeme. Povratak u smještaj. 

Smještaj

Hotel na Phuketu 1 noć

Mjesto

 • Phuket

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Fakultativni izleti

Fakultativni izlet - Statua Velikog Bude i rt Promthep Cape.  Krećemo ka statui Velikog Bude (Big Buddha). Statua je visoka 45 metara, napravljena je od armiranog betona, a presvučena bijelim mermerom koji sija, tako da se vidi skoro iz svakog dijela Phuketa. Nalazi se na vrhu Nakerd brda i predstavlja najsvetije mjesto na Phuketu. Stvorena je u čast preminulog kralja Rame IX. Pored nje se nalazi statua Malog Bude, zlatne je boje i stvorena je u čast kraljice Sirikit, supruge kralja Rame IX. Poslije Velikog Bude, odlazimo do rta Promthep Cape odakle se pruža nevjerovatan pogled i gdje možemo napraviti fenomenalne fotografije. Povratak u smještaj. 

Smještaj

Hotel na Phuketu 1 noć

Mjesto

 • Phuket

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Fakultativni izleti

Fakultativni izlet na ostrvo Rača (Racha Island). Polazak iz luke Chalong na ostrvo Racha. Vozimo se gliserom samo 30 minuta. Dolazimo na ostrvo Racha, odmaramo se na bijeloj pješčanoj plaži u zalivu Patok. Polazak iz zaliva Patok do zaliva Kon Kae. Uživamo u ronjenju i gledanju koralnih grebena i živopisnih riba. Mogućnost organizovanja tradicionalnog tajlandskog ručka u restoranu na ostrvu, a zatim imamo slobodno vrijeme za plivanje, ronjenje, sunčanje i opuštanje na bijeloj pješčanoj plaži. Povratak u smještaj. 

Smještaj

Hotel na Phuketu 1 noć

Mjesto

 • Phuket

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Fakultativni izleti

Fakultativni izletDanašnji dan je namjenjen za odlazak do čuvenih Phi Phi ostrva. Katamaranom razgledamo najpoznatiji zaliv Maya Bay koji je prikazan u filmu „Plaža“ sa Leonardo Dicapriom. Zatim idemo do Phi Phi Lai-a upravo u laguni Pileh i uživamo u plivanju u ovom nevjerovatnom prirodnom bazenu, okruženom liticama, inače poznatim kao „Smaragdna laguna“. Plovimo duž „Vikinške pećine“ prije nego što napravimo još jednu stanicu na „Monkey Beach“ gdje ponovo možete uživati u plivanju i možda vidjeti divlje majmune na plaži. Nastavite do Koh Phi Phi Don gdje će ručak biti poslužen u hotelskom restoranu. Poslije ručka, možete uživati u kratkoj šetnji po plaži i prodavnicama na Phi Phi Donu. Polazak sa Phi Phi Don na ostrvo Bambus, gdje ronimo između prelijepih koralnih grebena i šarenih riba ili se jednostavno opuštamo na plaži. Povratak na pristanište Phuketa i povratak u hotel.

Smještaj

Hotel na Phuketu 1 noć

Mjesto

 • Phuket

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Fakultativni izleti

Napuštamo sobe u prijepodnevnim satima. Kupujemo suvenire, ispijamo još neki Chang ili Singhu, osjećamo ljutinu tom yum supe, grickamo pad thai na ulici i opraštamo se od zemlje osmijeha. Večernji transfer do aerodroma. Let iz Phuketa za Dohu u 21.05h (QR 843). 

Prevoz

 • Transfer od smještaja do aerodroma
 • Avio kartu sa svim taksama i presjedanjem na relaciji Phuket - Doha - Beograd, u ekonomskoj klasi, sa 25kg čekiranog i 7kg ručnog prtljaga

Mjesto

 • Phuket

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Dolazak u Dohu u 23.30h po lokalnom vremenu. Let iz Dohe za Beograd u 08.35h (QR 231). Dolazak u Beograd u 12.50h.

Mjesto

 • Doha
 • Beograd

Polasci i cijene

Trenutno nema polazaka za ovo putovanje.

Šta je uključeno

Smještaj

Hotel na Phuketu Primjer 6 noći

Prevoz

 • Avio kartu sa svim taksama i presjedanjem na relaciji Beograd - Doha - Phuket, u ekonomskoj klasi, sa 25kg čekiranog i 7kg ručnog prtljaga
 • Transfer od smještaja do aerodroma
 • Transfer od smještaja do aerodroma
 • Avio kartu sa svim taksama i presjedanjem na relaciji Phuket - Doha - Beograd, u ekonomskoj klasi, sa 25kg čekiranog i 7kg ručnog prtljaga

Hrana

6 × Kontinentalni doručak

Nije uključeno u cijenu

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Individualne troškove nastale za vrijeme trajanja aranžmana
 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno historijske spomenike
 • Putno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Vizu za Tajland sa jednim ulaskom

Fakultativni izleti

Napomena! Termini i cijene fakultativnih izleta su informativni i promjenjivi i ovise o slobodnim terminima po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima.

Phuket City Tour

Cijena: 25,00 EUR

Phuket City Tour - Prvo odlazimo na vidikovac Karon Viev Point – mjesto odakle se svako divi panoramskom pogledu. Sa ovog mjesta se pružaju pogledi na najljepše plaže -Kata Noi, Karon i Kata Lai, te je zato  lokalno nazvan Khao Saam Haad što znači Brdo tri plaže. Zatim posjećujemo Vat Chalong, najljepši i najpoznatiji manastir na Phuketu. Dolazimo u srce grada Phuketa. Mameći preduzetnike sa Arapskog poluostrva, Kine, Indije i Portugala, grad Phuket postao je šareni spoj kulturnih uticaja. Danas je Stari grad dokaz istorije Phuketa, ali takođe je i hipstersko srce ostrva, koje posebno privlači umjetnike i muzičare. Svraćamo u viševjekovne hôrng tăa•ou – lokalne dućane. Grad Phuket ostaje divan osvježavajući kulturni odmor od ostrvskih plaža. Cijena izleta obuhvata: stručnog licenciranog vodiča na engleskom jeziku tokom cijelog izleta i organizovan prevoz po predviđenom itinereru.

Coral Island

Cijena: 50,00 EUR

Polazimo sa pristaništa na cjelodnevni izlet na Koh Hae ili Coral Island (Banana Beach, Freedom Beach). Uživamo u predivnom kupanju. Ručak na ostrvu Hei. Slobodno vrijeme za opuštanje ili mogućnost snorklinga. Cijena izleta obuhvata: organizovan prevoz po predviđenom itinereru, stručnog licenciranog vodiča na engleskom  jezikuvožnju gliserom, ručak.     
Cijena izleta ne obuhvata: opremu za snorkling.

Statua Velikog Bude i rt Promthep Cape

Cijena: 25,00 EUR

Krećemo ka statui Velikog Bude (Big Buddha). Statua je visoka 45 metara, napravljena je od armiranog betona, a presvučena bijelim mermerom koji sija, tako da se vidi skoro iz svakog dijela Phuketa. Nalazi se na vrhu Nakerd brda i predstavlja najsvetije mjesto na Phuketu. Stvorena je u čast preminulog kralja Rame IX. Pored nje se nalazi statua Malog Bude, zlatne je boje i stvorena je u čast kraljice Sirikit, supruge kralja Rame IX. Poslije Velikog Bude, odlazimo to rta Promthep Cape odakle se pruža nevjerovatan pogled i gdje možemo napraviti fenomenalne fotografije. Povratak u smještaj u kasnim večernjim satima. Cijena izleta uključuje: organizovan prevoz po predviđenom itinereru i stručnog licenciranog vodiča na engleskom  jeziku. 

Racha Island

Cijena: 55,00 EUR

Polazak iz luke Chalong na ostrvo Racha. Vozimo se gliserom samo 30 minuta. Dolazimo na ostrvo Racha, odmaramo se na bijeloj pješčanoj plaži u zalivu Patok. Polazak iz zaliva Patok do zaliva Kon Kae. Uživamo u ronjenju i gledanju koralnih grebena i živopisnih riba. Mogućnost organizovanja tradicionalnog tajlandskog ručka u restoranu na ostrvu, a zatim imamo slobodno vrijeme za plivanje, ronjenje, sunčanje i opuštanje na bijeloj pješčanoj plaži. Cijena izleta uključuje: organizovan prevoz po predviđenom itinereru i stručnog licenciranog vodiča na engleskom  jeziku, opremu za snorkling.

Phi Phi ostrva (Koh Phi Phi)

Cijena: 55,00 EUR

Polazak u jutarnjim satima. Transfer do luke i ukrcavanje na brod. Stižemo na arhipelag ostrva Phi Phi, na kojima je sniman film ,,Plaža''. Obilazimo Maya zaliv (Maya bay), dragulj i simbol ovih ostrva i svraćamo da vidimo Pilej lagunu (Pileh lagoon), tj. mjesto odakle je Leonardo Dicaprio skočio u more u samom filmu. Dolazimo na Ostrvo bambusa (Bamboo island) i uživamo u kupanju i tirkiznom moru. Prolazimo pored Vikingške pećine (Viking cave) i slušamo priče o drevnim gusarima, stižemo  na Monkey beach, gdje postoji mogućnost da hranimo majmune. Slobodno vrijeme za snorkling u prozirnoj vodi sa ribicama neobičnih boja. Pauza za ručak na Phi Phi Don-u (Phi Phi Don) i povratak u smještaj u popodnevnim satima. 

Cijena izleta obuhvata:

 • Povratni transfer do luke
 • Vožnja brodom
 • Ručak bez konzumacije pića
 • Oprema za snorkling
 • Ulaznica u nacionalni park Maya bay

Smještaj

Hotel na Phuketu

Ovo je primjer smještaja koji možete očekivati. Stvaran smještaj može biti drugačiji, ali sličan u onome što nudi.

Hotel 2*/3* je smheštajni objekat koji raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Prijevoz

Avion

Kliknite na sliku da biste otvorili galeriju

Putnički avion (linijski putnički avion ili komercijalni transportni avion) veliki je avion prvenstveno namijenjen komercijalnom prevozu putnika i tereta.

Lokalni transfer

Kliknite na sliku da biste otvorili galeriju

Kombi prevoz je prevozno sredstvo za manje grupe putnika, najčešće do 15 ljudi.

Korisne informacije

Ovdje ćete naći korisne informacije o destinaciji, kao i neke savjete za ovo putovanje.

Važne napomene

Molimo Vas pročitajte pažljivo ove napomene. Smatramo vrlo važnim da naši putnici budu dobro informirani, što omogućuje manje nesporazuma tijekom putovanja te ugodno iskustvo.

Opšte napomene:

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL sa licencom OTP 266/2010.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 mjeseci) od dana povratka u zemlju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu usljed vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvidjeti, u vrijeme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a.
 • Putnici su dužni da dva dana pred put provjere tačno vrijeme i mjesto polaska grupe.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mjestima, i ne smiju ih napuštati na mjestima koja nisu predviđena za pauze (granice, check point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posljedice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, bit će odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povrat novca.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obavještava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana prije datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana prije datuma polaska za evropska putovanja.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine aviokarata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
 • Cijene low cost aranžmana podložne su promjenama i po uplati avansa se provjeravaju tarife i putniku se potvrđuje cijena aranžmana.
 • Agencija ne snosi odgovornost usljed promjena aviokonekcija od strane aviokompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promjeni i isključivo zavise od aviokompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smještaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smještajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promijeni dio plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbijedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smještaj/drugačija noćenja u smještajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu saglasnost roditelja.
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi ovjere računa i povrata poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu.
 • Za ovaj aranžman primjenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA uskladjeni sa UTABIH standardom.

Napomene u vezi sa smještajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smještajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumijevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
 • U smještajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smještajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim satima (14h ili 15h), a check-out je posljednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smještajnih objekata su informativnog karaktera.
 • Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smještajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smještajnog objekta i sam snosi odgovornost usljed sankcionisanja od strane osoblja smještajnog objekta.
 • U nekim smještajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smještajni kapaciteti vrše smještaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smještaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smještaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio putovanja.
 • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavijesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmjene, promjene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se prije uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.

Napomene u vezi sa vizama:

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtjevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mjesec dana prije putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbijede vize za putovanje.
 • Putnici koji ne posjeduju nove biometrijske pasoše BiH dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbijede vize za putovanje.
 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlaštena da utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.