Japan Proljeće

cijena od
3.180
BAM ,00
sada od
2.980
BAM ,00
trajanje
12 dana
Prijavi se Upit
Upit


Nasmijano pleme Vas vodi na putovanje u čudesni Japan u vrijeme kada je ova zemlja najljepša i najživlja, vrijeme kada je sakura. Japan je ostrvska zemlja istočne Azije koja predstavlja izolovan svijet jedinstvene kulture i pejzaža. Čak 70% površine Japana pokriveno je planinama, uključujući i preko sto aktivnih vulkana. Najveća ostrva Japan su  Honshū, Hokkaido i Kyushu i Shikoku.

Upoznavanje ove zemlje započinjemo iz njegove prijestolnice Tokya. Osim toga upoznat ćemo i Nikko, Kyoto, metropolu Osaku, Naru kao i Hiroshimu, gdje obilazimo park i Memorijalni muzej mira.  

Na ovom putovanju vas čeka i vožnja čuvenim japanskim vozom (šinkansen), najbolji suši, najljepše palate i upoznavanje autentičnog Japana!  

Nasmijano pleme je spremno za avanturu sa mirisom trešnjinog cvijeta – čekamo te!


Ruta

Prijevoz
Smještaj
Organizator
Calypso Tours International Beograd, Srbija
Vrste putovanja
Daleke destinacije
Destinacije
Japan
Kod putovanja
JP3
Zahtjevnost
Pogodno za djecu
Ne
Veličina grupe
Min 10

Plan i program

Plan putovanja vrijedi za polaske 31. 3. 2021
Za više informacija o polasku poput cijena, popusta, uslova plaćanja, molimo Vas kliknite na polje s polaskom ispod
Učitavanje…
Učitavanje…

Uslovi plaćanja: Prilikom prijavljivanja plaća se 400 KM. Nakon formiranja grupe, a najkasnije do 60 dana pred put, uplaćuje se druga rata u iznosu od 600 KM.Ostatak sume plaća se u agenciji, u konvertibilnim markama, a najkasnije 6 sedmica pred put. 

Prijavljivanje: Preporučujemo ranije prijave jer je broj mjesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost od štampanja avio karata sa pogrešnim imenom. Prijava je validna jedino uz uplatu avansa. Dokumenta za vize potrebno je dostaviti najkasnije mjesec dana pred put. Ukoliko putnici ne dostave dokumenta za vize u navedenom roku, dužni su da sami obezbijede vize za putovanje. Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su da kopiju vize dostave do 15 dana pred put.

Šta je uključeno

Nije uključeno u cijenu

  • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
  • Individualne troškove nastale za vrijeme trajanja aranžmana
  • Polica osiguranja od otkaza putovanja (može se uzeti u agenciji prilikom prijave)

Prijevoz

Avion

Kliknite na sliku da biste otvorili galeriju

Putnički avion (linijski putnički avion ili komercijalni transportni avion) veliki je avion prvenstveno namijenjen komercijalnom prevozu putnika i tereta.

Metro

Kliknite na sliku da biste otvorili galeriju

Javni željeznički transport.

Korisne informacije

Ovdje ćete naći korisne informacije o destinaciji, kao i neke savjete za ovo putovanje.

Važne napomene

Molimo Vas pročitajte pažljivo ove napomene. Smatramo vrlo važnim da naši putnici budu dobro informirani, što omogućuje manje nesporazuma tijekom putovanja te ugodno iskustvo.